In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Med september sætter efteråret så småt ind, og det er atter tid til at hente rejseinspiration til efterårets svipture eller måske næste års sommerferie. I dette nummer skal du i månedens tema passe på, at du ikke får grønne fingre: Vi tager dig nemlig med ned til Norditaliens mange pragtfulde parker og blomstrende haver. Husk, at du kan printe nyhedsbrevet ud og læse det hvor som helst, når som helst – men tænk på miljøet før du printer på livet løs. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1242
Romerne er trætte af at bo i en beskidt by og har heldigvis miljøhjertet på rette sted. Her i 2010 har en gruppe unge romere taget sagen i egen hånd for at beskytte deres by og sikre et byrum, som alle kan have glæde af.
Newsletter_1243
Efter sommerens mange feriebesøg i Italien har vi fra jer kunder modtaget et sandt væld af ferieminder og kunstfærdige motiver. Og de har alle deltaget i kapløbet om det eftertragtede rejsegavekort. Hver måned udvælger vi månedens feriebillede blandt alle de indsendte bidrag.
Newsletter_1244
At opleve smukke og velplejede haver siges at have en terapeutisk og beroligende virkning på krop og sjæl. Så hvorfor ikke kombinere dette med en tur til Norditaliens mange skønne haver og parker i de – for os nordboere – lunere himmelstrøg?
Newsletter_1255
Vi er rigtig mange, der gerne vil bo midt i en hyggelig by, hvor både restauranter, butikker og det ugentlige marked er lige om hjørnet, og allerhelst med direkte udsigt til vand. Samtidig orker vi ikke larmen fra byens biler, hvilket kan være en svær kombination at få opfyldt. Og dog – ved Maggioresøen findes det faktisk!
Newsletter_1258
Hvad har sommerfugle, geder, grotter og tunfangst med hinanden at gøre? Det lyder måske ikke lige som opskriften på den perfekte feriedestination. Læs om månedens destination og bliv overrasket. Mette hos In-Italia har besøgt øen Favignana i det sydlige syd og kunne godt være blevet hængende lidt længere...
Newsletter_1262
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om Venedigs snedige taktik, forskellen på det danske og italienske fodboldlandshold samt italienske skolebørns kortere weekender.
Newsletter_1264
”Pizza er ikke længere sjælden og fremmedartet mad. De fås både færdiglavede, dybfrosne og som pizza-mix i pakker. Man kan købe pizza på Strøget og i Tivoli. Men pizza kan vi også lave selv” således skrev Lotte Haveman for omkring 30 år siden i ugebladet »Hjemmet«.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve