In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

August betyder sensommer og lune aftener med plads til fordybelse! Og hvorfor ikke fordybe sig i In-Italias nyhedsbrev, som i denne måned kigger fremad mod efterårets glæder. En af disse glæder kunne være en trøffelrejse til Italien – læs mere om jordens diamanter i månedens tema! Husk, at du kan printe nyhedsbrevet ud og læse det hvor som helst, når som helst – men hav dog altid miljøbevidstheden i baghovedet, inden du printer på livet løs. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1206
Nogle vil mene, at den rigtige måde at rejse på, er at flygte fra guidebøgernes lovprisninger af turisternes hvermandseje (fx Eiffeltårnet eller Colosseum), hvor man står i kø og benoves af seværdigheden på præcist samme facon, som alle de andre fremmødte.
Newsletter_1208
Taler man om destinationer og hoteller, som gør lidt ekstra ud af at være venligtstemte over for homoseksuelle, de såkaldte gay-friendly steder, så tænker de fleste nok de græske øer eller Spanien.
Newsletter_1240
Mange af sommerens rejsegæster er returneret med nye motiver i kameraet, som bravt kæmper kampen om det månedlige rejsegavekort til In-Italia. Hver evig eneste måned udvælger vi månedens feriebillede blandt de indsendte.
Newsletter_1209
En trøffel er ikke et stykke chokolade eller en is, som nogle måske kunne blive foranlediget til at tro, men derimod en svamp. En svamp som på grund af dens sjældenhed, krævende levevilkår og skyhøje priser siden oldtiden har været omgivet af mystik.
Newsletter_1238
Relais Ca’ Maffio med det mundrette navn kandiderer bestemt og utvivlsomt til et af vores mest romantiske steder i hele Italien. Rammerne er som skabt til et tilbagetrukket og absolut vidunderligt ophold i romancens tegn.
Newsletter_1218
Hvis du vil opleve et Rom, du ikke har set før, så skulle du tage til universitetskvarteret San Lorenzo. Her møder du ikke de mennesker, du vil møde på Piazza Navona og ved Trevi-fontænen. Og det er også nogle ganske andre priser du støder på, hvis du vælger at spise eller overnatte her.
Newsletter_1219
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om Italiens 10 smukkeste byer, Piemontes underjordiske tempel og de nyeste fodboldtendenser blandt Italiens kvindelige befolkning.
Newsletter_1222
Denne ret har sin italienske oprindelse i Ligurien, også selvom man finder valnødder i naturen i hele Italien, og til trods for at det er valnødderne fra Sorrento på Amalfikysten, der er kendte for at være noget ganske særligt. Oprindeligt anvendte man en lignende salsa i Persien og de østlige køkkener, og det er herfra genoveserne hjembragte opskriften ved Repubblikken Italiens fødsel.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve