In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Sommeren er over os og mon ikke det skulle give anledning til lidt italienske sommerfugle i maven. I denne måneds nyhedsbrev serverer vi dig hele historien omkring FIAT med Agnelli-familien og den legendariske Fiat500. Husk, at du kan printe nyhedsbrevet ud og læse det hvor som helst, når som helst – men hav dog altid miljøbevidstheden i baghovedet, inden du printer løs. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1165
En hurtig genvej til en endnu bedre ferie – benyt In-Italias nye parlør på den forestående italiensferie og bliv mødt med store smil og beundrende udbrud …
Newsletter_1166
Mange gode og livsbekræftende feriebilleder fra Italien finder vej til os, og de er alle med i opløbet om det eftertragtede rejsegavekort. Hver måned udvælger vi månedens feriebillede blandt de indsendte.
Newsletter_1167
Overskriften må utvivlsomt give sig selv, da denne måned skal handle om alt, hvad der har med benzin at gøre lige fra miljøzoner til motorløb og automobile oplevelser, og ikke mindst om Italiens eget bileventyr – virksomheden Fiat og deres charmerende ikon Fiat 500.
Newsletter_1179
For godt til at være sandt? Nej, Ristoro del Cavaliere er virkelig så hyggeligt og velholdt, som det ser ud, og priserne er ikke højere. Det eneste problem er at få plads.
Newsletter_1181
Forestil dig en charmerende by i den sydlige del af Gardasøen med både lokal stemning, gode restauranter og butikker side om side med smuk natur og utallige muligheder for både udflugter og sport men uden det værste turistmylder, som der ellers er så rigeligt af i de populære byer ved søen. Desenzano del Garda kan opfylde alle dine feriedrømme og mere til.
Newsletter_1182
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om Europas største ø i en sø, Syditaliens dramatiske fortid og store armbevægelser.
Newsletter_1184
Hvorfor ikke bruge den populære og i manges bevidsthed meget italienske krydderurt rosmarin i en utraditionel sammenhæng? Rosmarin-isen er overraskende og delikat som afslutning på et godt måltid.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve