In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Kalenderen siger juni, og det betyder, at sommeren er lige om hjørnet, og måske lurer der også en Italiensferie? I dette nyhedsbrev lægger vi op til fest og farver med et tema, der går tæt på de italienske højtider og folkefester. Husk, at du kan printe nyhedsbrevet ud og læse det hvor som helst, når som helst – men hav dog altid miljøbevidstheden i baghovedet, inden du printer på livet løs. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1123
Det var (naturligvis) i Mussolinis velmagtsdage, at man første gang fandt på at opføre operaer i de antikke termer midt i Rom. Kejserrigets dage var tidens ideal, så selvfølgelig skulle sunde italienere se sunde italienske operaer i antikke kulisser.
Newsletter_1162
Vi modtager stadig feriebilleder fra fotogene Italien i hobetal, og de er alle med i opløbet om det eftertragtede rejsegavekort. Hver evig eneste måned udvælger vi månedens feriebillede blandt de indsendte.
Newsletter_1134
Denne gang kan du læse om, hvordan du kan finde en lokal byfest at deltage i på din næste italiensrejse, og om hvordan man fejrer helligdage og mærkedage i Italien. Selv om vi her i Skandinavien har flere højtider til fælles med den katolske kirke, er der nemlig stadig mange andre og mindst ligeså vigtige mærkedage, der skiller sig ud. Og måden at fejre højtiderne på er langt fra den samme.
Newsletter_1124
De fleste er efterhånden vant til at skulle give afkald på nogle ferieønsker, da det er svært at tilfredsstille dem alle på én gang. Måske er Hotel Sette Archi en undtagelse?
Newsletter_1127
Hvad er bedre end at komme hjem fra en ferie og berette om en masse mindeværdige oplevelser? Det er lykken at vende tilbage fra en vellykket ferie, hvor alt faldt i hak, og hvor man sidder tilbage med en fornemmelse af, at man fik lidt ekstra ud af det hele.
Newsletter_1130
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om muligheden for at bo i kloster i det italienske højland, pizzaens jubilæum og bizarre madvarer i Vincenza.
Newsletter_1133
I Italien finder man mange versioner af ’brød med fyld’. I Toscana hedder de ofte Crostino, mens de i Rom hedder Bruschetta – eller hvad er forskellen? Crostini kan siges at adskille sig fra Bruschette ved, at man til førstnævnte anvender hvidt brød, og til sidstnævnte surdejsbrød, andre mener det afhænger af fyldet – tomat og basilikum på Bruschette og andet fyld på crostini – eller som ovenfor berørt, afhænger det af, hvor man er i Italien. En sidste mulighed er, at forskellen ligger i størrelsen: Bruschette er i så tilfælde storebroderen til de mindre Crostini – små stykker ristet brød.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve