In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Endelig maj – gad vide om det ikke også skulle betyde mulighed for frokost i det grønne og kortærmet beklædning? Denne måneds nyhedsbrev bliver et koldt et af slagsen, selv om det udkommer i en tid, hvor varmegraderne begynder at love guld og grønne skove. Majs tema er nemlig italiensk is i lange baner: Vi giver dig svar på hvem, hvad, hvor, hvorfor, hvordan og hvornår! Husk du kan printe nyhedsbrevet ud og læse det hvor som helst, når som helst – men hav dog altid miljøbevidstheden i baghovedet inden du printer på livet løs. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1083
Hvorfor lave dårlig italiensk mad, når man kan lave god og veltilberedt italiensk mad?
Newsletter_1103
De mange indsendte billeder giver os alle blod på ferietanden og lyst til straks at pakke den første og bedste kuffert og drage til Italien.
Newsletter_1090
Navnene på de italienske issorter er mange, og vi kan vel alle nævne et par stykker eller tre og måske favorit-isen er stracciatella, zuppa inglese, cassata eller den krokante nocciola, søde bacio eller klassiske sorbetto al limone. Her er med andre ord noget for enhver smag. I den kommende tekst vil en mundvandsfremkaldende indføring i den italienske isverden sørge for, at du er helt med på ”beatet” når den næste cono (isvaffel), brioche (sød bolle med is) eller coppa (isbæger) skal bestilles på isbaren i Italien. Er udsigterne derimod lange for et næste besøg i Støvlelandet, så giver vi opskriften på, hvordan længslen efter Italien kan kureres.
Newsletter_1095
Luksus for en slik! Indeholder dette postulat egentlig et paradoks, eller kan det virkelig lade sig gøre at bo som grever og baroner uden at blive klædt af til skindet? Der må stikke noget under!?
Newsletter_1099
There is no world without Verona walls, But purgatory, torture, hell itself. Hence-banished is banish'd from the world, And world's exile is death. —William Shakespeare, Romeo and Juliet, Akt III, Scene iii
Newsletter_1100
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om rugbrødsspisende sicilianere, italienere som ikke taler italiensk og lykken ved Julies skinnende barm.
Newsletter_2689
En af de ældste og mest traditionsrige retter i Piemonte er Vitello tonnato, men tilberedningen varierer fra husmoder til husmoder, som vi ser det også sker regionerne imellem. Nogle steger kødet med sennep, andre koger kødet, dog er de enige om én ting: kødet skal være rosa.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve