In-Italias nyhedsbrev

Kære In-Italia gæst

En fantastisk sommer er ved at være slut, og dermed sæsonen for badeferier. I betragtning af, hvor mange mennesker vi har sendt af sted, er alt gået forbløffende godt, men vi beklager dog, hvis ventetiderne på telefonen i perioder har været lang. Det er et punkt, som vi forsøger at forbedre, - og vi håber ikke, at evt. ventetid har skræmt dig væk.
Netop nu står vi foran en ny og spændende rejsesæson, nemlig efteråret og vinteren, som i Italien er lig med højsæson for bl.a. storbyferier, vinrejser, vandreture og ski.
Hos In-Italia har vi brugt sommeren til at ansætte en masse nye entusiastiske medarbejdere, som alle brænder for at hjælpe dig med at få den bedst mulige ferie, - men som også bruger tiden på at finde nye spændende destinationer og indkvarteringssteder.
I dette nyhedsbrev har vi bl.a. valgt at fokusere på regionen Veneto, som for de fleste er ensbetydende med Venedig, opera i Verona og Gardasøen, men som i virkeligheden har meget mere at byde på, bl.a. spændende ture i ukendte vinområder, hvor det netop nu er tid for årets vinhøst. Vi vil også slå et slag for juleshopping i Rom, samt for weekendture på ski.
Det er også tid for høst af citrusfrugter, og som ”rosinen i pølseenden” bringer vi en opskrift på den dejlige citronsnaps ”Limoncello” som er blevet rigtig populær i Skandinavien de seneste år.

Vi ønsker dig et godt efterår, og glæder os til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig og din familie eller venner med at finde det helt perfekte rejsemål og indkvarteringssted til netop jeres ferie.

De bedste efterårshilsener fra alle medarbejderne hos

In-Italia A/S
Printervenlig udgave
Newsletter_64
Veneto er en af de mest spændende regioner i norditalien. De fleste forbinder den med Venedig, opera i Verona og Gardasøen, men området har meget mere at byde på, og er oplagt til en forlænget weekend.
Newsletter_63
Lido di Venezia er en ukendt ø for de fleste, men ikke desto mindre er den nærmeste nabo til Venedig, og et oplagt feriested for de som gerne vil kombinere en storbyferie med en badeferie, eller blot ønsker fred og ro.
Newsletter_65
Gardasøen har fået en renæssance de seneste år, og er nu mere populær end nogensinde før. Det skyldes bl.a. at der har åbnet sig helt nye muligheder for områdets turister. F.eks. er det blevet meget populært at vandre og køre på mountainbike, men søen lægger også vand til verdensmesterskaberne i Windsurfing her i slutningen af året. Men det er ikke bare sportsentusiaster som søger til Gardasøen. De sidste år er der også dukket nye indkvarteringssteder op, hvor stil og standard befinder sig lysår fra det, som de fleste husker fra charterferiernes storhedstid.
Newsletter_67
Rom er et besøg værd hele året, og lige meget hvor mange gange man har været der, vil der altid være noget man ikke har set. Men Rom er også et oplagt sted at tage på juleshopping, eller at tilbringe jul og nytår.
Newsletter_69
Skiferier bliver mere og mere populære, men mange har svært ved at afsætte en hel uge, eller ønsker i stedet at tage af sted på kortere ophold flere gange i løbet af sæsonen. Derfor har In-Italia kigget på, hvor det kan lade sig gøre at få en forlænget weekend på ski.
Newsletter_2864
Limoncello er en dejlig citronsnaps, som oprindelig stammer fra Amalfikysten syd for Napoli. Den skal nydes direkte fra fryseren i små glas, - men kan også bruges i desserter. Mange har sikkert købt Limoncello med hjem fra ferien, men man kan forholdsvis nemt lave den selv, lige som de lokale italienere har gjort i årevis.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve