In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Påsken ligger bag os og de lune forårsdage forhåbentlig foran os. Denne gang dykker vi ned i operaens verden, så hold vejret og lad dig opsluge af den ædle kunsts mange finesser og traditioner. Husk du kan printe nyhedsbrevet ud og læse det under forårssolens første lumske stråler – men hav dog altid miljøbevidstheden i baghovedet inden du printer på livet løs. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1063
Få mere ud af Italiensferien i år. I år tilbyder vi flere steder med en forårsagtig ’happy hour’ – du betaler for en uge i en feriebolig, men du kan kvit og frit blive i lejligheden en ekstra uge.
Newsletter_1051
Fotokonkurrencen lever stadig i bedste velgående, og de mange ferieminder fra Italien giver In-Italia-medarbejderne intensiveret lyst til fluks at tage til Italien. Men kun en kan vinde In-Italias rejsegavekort til en værdi af 1.000 kr.
Newsletter_1064
De sidste par årtier er opera gået fra at være et smalt elitært fænomen til at være for (næsten) hele folket. Sådan har det været i Italien i århundreder, og intet sted i verden finder du så mange operahuse, -forestillinger og -entusiaster. Tilføj din ferie uforglemmelige minder og gå en tur i operaen, om det så er i en smuk bygning fra 1700-tallet, i antikke romerske termer eller et helt tredje sted: Italien er fuld af opera!
Newsletter_1053
Hvorfor skal hele Adriaterhavskysten være forbeholdt de børneglade familier og det brede charterpublikum? Romantiske par med hang til kvalitet og design må ofte se sig forvist fra kysten for at finde deres ønskehotel i storbyerne eller på landet.
Newsletter_1057
Hvis I går og drømmer om at holde ferie ved Comosøen, er der ingen undskyldninger for ikke at besøge den lille og meget maleriske fiskerby Varenna, der ligger midt på søens østbred. Her bydes der på bademuligheder, hyggelige spisesteder, butikker og en uforglemmelig udsigt til Comosøens imponerende bjerge og omkringliggende byer, bl.a. Bellagio og Menaggio.
Newsletter_1058
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om Danmarks og Italiens kystlinjer, udfordringerne ved at være hundeejer i Napoli og turistvenlige tiltag i Firenze.
Newsletter_1060
Ris har altid været en vigtig ingrediens i det venetianske køkken, også når andre nationer ikke regnede de små korn for noget særligt. Risi e bisi har siden midten af 1500-tallet været betragtet som Doge-ret i Venedig (Dogen var Venedigs hersker), og blev serveret til Skt. Markus den 25. april. Er det en suppe eller en risotto? Hverken eller, men til hvert riskorn, skal der være en ært: ”Ad ogni riso deve corrispondere un biso”.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve