In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Frosten slipper sikkert snart sit faste tag og lader os mærke det længe ventede forår og glæden ved den forhåbentlig forestående Italiensferie. Denne gang sætter vi en særlig elsket form for aktiv ferie under luppen – nemlig golfferien, som nemt kan kombineres med et hav af andre ferieformer, så alle i familien har noget at se frem til. Husk, du kan printe nyhedsbrevet ud og læse det i en stille stund – men hav dog altid miljøbevidstheden i baghovedet, inden du printer på livet løs. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1011
Det bliver hele tiden nemmere og billigere at komme til Italien med lavprisflyselskaber. Sidste skud på stammen er italienske WindJet’s direkte rute fra København til Forlì, hvorfra de flyver videre til både Palermo og Catania på Sicilien.
Newsletter_1012
Vinsmagningen i København den 11. februar, hvor vi med vinglade kunder dykkede ned i de toscanske druedråber, blev en huskværdig og intim aften i QualityWorld’s stemningsfulde vinkælder midt på Frederiksberg. Derfor har In-Italia sammen med vinentusiasten Allan Hedstrøm besluttet at fortsætte succesen torsdag den 8. april – denne gang med vine fra distriktet Langhe i Piemonte (Norditalien).
Newsletter_1018
Fotokonkurrence har atter modtaget mange gode bidrag, og kampen om den handy Samsonite-kuffert fra In-Italia er benhård.
Newsletter_1013
Golf vinder mere og mere frem i Skandinavien og nærmer sig i popularitet en folkesport, hvor motion, natur, hygge og socialt samvær går op i en højere enhed. I dette nummer af nyhedsbrevet fokuserer vi på golf i Italien og giver gode tips til, hvordan golf og ferie kan kombineres til en uforglemmelig oplevelse – for hele familien.
Newsletter_1014
Hvorfor dele Gardasøen eller Comosøen med 50.000 andre turister, når man nærmest kan have en hel lille sø for sig selv?
Newsletter_1015
Ordene Ostuni og Otranto minder umiddelbart meget om hinanden, og de er hver især navnet på en by i regionen Apulien.
Newsletter_1016
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om en svensk-italiensk mesterkok, der er kongelig hofleverandør, kaffeuniversitet i Norditalien og grunden til at voksne italienere bor hjemme hos mor & far.
Newsletter_1017
Biscotti di Prato, cantucci, cantuccini… kært barn har mange navne. I grunden er det dog fejlagtigt, at disse kager kaldes cantucci eller cantuccini, da cantucci oprindeligt er lavet af en brøddej, olie, anis og sukker, mens biscotti di Prato hverken indeholder olie eller andet fedtstof.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve