In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Et nyt år byder os velkommen eller truer – afhængig af hvordan man anskuer det. Denne måned har vi lavet et nyhedsbrev, som kan gøre januar lidt mere oplysende og underholdende, og du kan blandt andet læse om In-Italias egne medarbejderes hemmelige tips til din næste ferie i Italien – disse guldkorn finder du med sikkerhed ikke i de gængse guidebøger. Husk du kan printe nyhedsbrevet ud og læse det hvor som helst, når som helst – men hav dog altid miljøbevidstheden i baghovedet inden du printer på livet løs. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_945
Nu kan du fuldende Italiensferien ved at leje din helt egen italienske drøm af et drøn: In-Italia tilbyder nu den nye Fiat 500 blandt vores lejebiler i Italien. Kør Italien tynd i et 355 cm langt ikon.
Newsletter_957
Fotokonkurrence har atter modtaget mange gode bidrag og kampen om den handy Samsonite-kuffert fra In-Italia er benhård.
Newsletter_955
Hvis du som kunde skulle være i tvivl, vil vi gerne benytte lejligheden til at understrege, at Italien ikke bare er vores levebrød, men også vores hjerteblod. Læs mere om In-Italias medarbejderes helt særlige tips til unikke oplevelser i støvlelandet og gem dem til næste gang turen går til Italien.
Newsletter_946
Vi er mange, som har en forestilling om et autentisk ferieophold i Italien – men så får man alligevel lidt kolde fødder, da det også kan blive for autentisk (læs: primitivt). Vi vil jo helst ikke give afkald på gode spisesteder – samtidig er vi mange, som stiller minimumskrav til standard, og endelig må der gerne være lidt informationer omkring lokalområdet og mulighederne for udflugter.
Newsletter_947
Finale Ligure er et perfekt rejsemål for dem, der ønsker sig en varieret ferie. Byen er en af de palmeflankerede byer langs den Italienske Riviera. Et perfekt sted for dem, der vil nyde sol, vand og et hyggeligt bycentrum med restauranter og shoppingmuligheder.
Newsletter_948
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om en forvirret hund i Milanos undergrund, dansk sengetøjslagers indtog på italiensk jord og de vulkanske øer omkring Sicilien.
Newsletter_949
Linser fra Castelluccio er en af Umbriens prima-produkter og linserne er kendetegnende for bondekulturen i gennem alle tider. Denne ret er da også en velsmagende og enkel bonderet, der heldigvis er blevet taget frem fra gemmerne, således at man i dag kan nyde den på de moderne trattorie eller efter i dag hjemme ved jeres spisebord.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve