In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Julen banker forsigtigt på døren. Og hvad er mere oplagt end at fejre det med at fordybe sig i månedens nyhedsbrev fra In-Italia, hvor du blandt andet kan læse om gode idéer til Italiensferie året rundt. Husk du kan printe nyhedsbrevet ud og nyde det mellem to julekalendere. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_909
Ikke kun vi hos In-Italia er betaget og fortryllet af Sicilien. Øen har også i stor stil charmeret sig ind hos det kendte rejsemagasin Condé Nast Traveller’s læsere. De har nemlig i 2009 kåret øen som deres absolutte favorit-ø i hele verden – for næsen af andre populære ø-rejsemål som fx Barbados, Cuba, Maldiverne og Kreta.
Newsletter_926
Det er altid glædeligt at få gavekort til jul, ikke mindst når det er til gode oplevelser i Italien!
Newsletter_911
In-Italias fotokonkurrence har medvind, og vi modtager stadig mange gode bidrag fra kunder, som har taget uforglemmelige ferieminder med hjem fra Italien – som bestemt er værd at dele med andre.
Newsletter_912
Har du overvejet at rejse uden for de typiske højsæsoner for med det samme at afskrive tanken igen? For der er vel ikke så meget at komme efter uden for sæson, eller er der? Måske skulle du tænke tanken til ende, for der er rent faktisk mere at komme efter, end du tror i Italien – hele året rundt.
Newsletter_914
Vi kender alle det store dilemma: natur eller kultur? Skal man vælge storbyferie med kulturelle sanseindtryk eller et hyggeligt landsted med albuerum og swimmingpool, hvor børnene kan få afløb for overskudslageret af energi?
Newsletter_915
Firenze er om noget kulturen, kunsten og renæssancens by. Der er så meget at se og opleve, at der nærmest dukker noget nyt og spændende op, som man lige skal kaste et blik på, når man går rundt i denne fascinerende by. Med en by, hvor der nærmest findes noget spændende på hvert et gadehjørne, er det svært at vælge et enkelt kvarter, som skiller sig ud fra de andre. Men hvis man er så heldig at få muligheden for at vende tilbage til byen – hvilket man bør unde sig, da en enkelt tur faktisk er for lidt – finder man alligevel bymiljøer, som man kommer til at sætte mere pris på en andre.
Newsletter_916
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om et Sicilien med arabisk islæt, usædvanlig vinhøst i Ligurien og Milano domkirkes gotiske rekorder.
Newsletter_917
Oprindeligt er denne kage en juletradition fra Lombardiet og anses som symbol på byen Milano. I dag er den optaget på den nationale liste over officielle og dermed også kommercielle julekager. Rosinerne symboliserer penge, de kandiserede stykker af cider-frugt sundhed og stykkerne af kandiseret appelsin giver ifølge traditionen held i kærlighed. Hvilken salig juleopskrift!

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve