In-Italias nyhedsbrev

Newsletter_54
Ledrosøen ligger smukt i bjergene vest for Gardasøen i 600 meters højde, blot et kvarters kørsel fra Riva del Garda! Ledrosøen er forholdsvis ukendt, hvilket er et plus, for de der søger fred og ro i naturskønne omgivelser...
Newsletter_55
San Marco d'Alunzio er en dejlig by i bjergene på det nordlige Sicilien. Iklædt sin karakteristisk røde marmorfarve er byen især en oplevelse for dem, som holder af små arkitektoniske perler...
Newsletter_56
Italienske storbyer kan ofte være en noget kaotisk oplevelse, hvis trafikken er intens. Her i Skandinavien vælger vi ofte at drage til byer som Rom og Firenze i juli måned, et tidspunkt hvor byerne er fulde af travle og varmeplagede italienere foruden alle de internationale turister, der valfarter til byernes store monumenter.
Newsletter_57
Er sommerferien endnu ikke på plads? Så kan det måske betale sig at søge på In-Italia's brede udvalg ved at indtaste den ønskede periode samt ønskede faciliteter eller at kigge på nogle af de følgende opholdsmuligheder!
Newsletter_58
Her får du opskriften på en dejlig forfriskende pastaret, som især er udbredt i Syditalien. Simplicitet og velsmag går op i en højere enhed, men det kræver superfriske og solmodne råvarer og en sublim finmotorik! Prøv den eventuelt af under ferien!

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve