In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Som en opfordring til krop og sjæl sender vi denne måned indbydende inspiration til wellness-ferie i Italien. Lyt til dit indre velbefindende og lad dig friste af Italiens forkærlighed for velvære. Husk du kan printe nyhedsbrevet ud og nyde det, når du vil. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_884
Facebook bliver mere og mere udbredt, og nu kan du også blive fan af In-Italia på Facebook og på den måde følge med i, hvad der sker i Italien og hos In-Italia.
Newsletter_896
In-Italias fotokonkurrence har fået vores kunder op af sofaen, og vi er ved at drukne i de skønneste ferieminder. Det er fantastisk at blive beriget med så mange billedrige bidrag – vi har kun ét problem: at vi kun kan udvælge én vinder hver måned.
Newsletter_885
I dagens Danmark hvor flere og flere af os bukker under for stress, bruges vores ferie tit og ofte på netop at komme ned i gear. For nogle af os sker der dog det, at den ferie, som vi vælger, faktisk ikke lader os koble af, men ofte øger vores stressniveau. Vi skal med andre ord nå så meget som muligt, når vi er på ferie. Vi skal opleve samtidig med, at vi også skal nå bare at ligge ved poolen og så videre. Der er som udgangspunkt ikke noget galt med at holde ferie på den måde, som vi er vant til, men måske ville det være en god idé også at sætte tid af til en ferie med ét hovedformål – velvære! – både krop og sjæl ville sætte pris på det.
Newsletter_886
Bo som en lokal italiener i en autentisk syditaliensk by og oplev det gamle, ægte Italien.
Newsletter_887
I den norditalienske region Piemonte finder man ikke bare Europas reneste sø, Ortasøen, men også den charmerende og smukke by Orta San Giulio, der ligger på en tange ud i søen. Her tryllebindes man af udsigten til søen og den lille ø Isola San Giulio, af de smukke gamle bygninger og de smalle snørklede gader, men bestemt også af den stilhed, der kendetegner den gamle bydel, hvor bilkørsel ikke er tilladt.
Newsletter_888
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om Italiens rekord i antal lokaliteter på UNESCO’s verdensarvliste, jordskælvet i Ligurien i 1887 og et usædvanligt tyveri i Rom.
Newsletter_889
Salsaen er en ældgammel piemontesisk tradition, der er blevet serveret for mangen en forsamling i de piemontesiske bondehjem, når høsten først var i hus. Bagna betyder på piemontesisk dialekt salsa eller sauce og Cauda betyder varm. Piemonteserne elsker hvidløg og ansjoser, hvilket gør denne kombination vidunderlig. Bagna Cauda bør serveres i en fonduegryde midt på bordet, idet salsaen er symbol på venskab.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve