In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Nu sætter efteråret ind og for at det hele ikke skal gå op i rusk og regn, så tager vi dig med på en ultra-autentisk dannelsesrejse til regionen Apulien i Syditalien. Husk du kan printe nyhedsbrevet ud og nyde i en stille stund. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_853
Kom gratis med til den store messe for kvalitetsrejser i Øksnehallen i København den sidste weekend i efterårsferien.
Newsletter_855
Også i denne måned har vi modtaget utroligt mange og forskellige bidrag til fotokonkurrencen. Motiverne spænder fra nord til syd, fra by til land, fra skarpt solskin til romantisk måneskin og fra menneskemylder i byerne til uspoleret natur – Italiens mangfoldighed er iøjnefaldende!
Newsletter_851
Ikke alle dele af Italien er lige ”turistmindede”, men det betyder ikke nødvendigvis, at de ikke er interessante at besøge. Med en god portion tålmodighed og lyst til det ultra-autentiske kan man nemlig få meget igen ved at begive sig ud i de afkroge af landet, hvor man som turist selv må arbejde lidt for at få ferien til at køre på skinner. Oftest lønner arbejdet og ”anstrengelserne” sig i form af unikke og anderledes ferieoplevelser.
Newsletter_857
Hvorfor skal luksus altid koste det hvide ud af øjnene? Det gør det heller ikke – In-Italia har fremtryllet en ualmindeligt eventyrlig bed and breakfast blot 100 km fra Rom.
Newsletter_859
Triora er heksenes by. Byen har på fortryllende vis vendt 1500-tallets rædselsfulde hekseafbrændinger til en stolt nutid, hvor børn og voksne kan få indblik i fortiden gennem museer, traditionelt håndværk og kulturelle arrangementer.
Newsletter_861
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om Dolomitterne på UNESCO’s verdensarvliste, højhastighedstog mellem Rom og Milano og Italiens bæredygtige kyststrækning.
Newsletter_863
Le Fave dei Morti betyder de dødes bønner og laves i anledning af allehelgensaften, og for Italien og eksempelvis Frankrig er det tradition, at man spiser noget særligt til allehelgen. En traditionel allehelgenspise kunne være noget koldt, for i overført betydning at svale de afdøde i skærsilden eller hirsegrød som symbol på at hvert korn betyder endnu en frelst sjæl. Men allehelgen er ikke kun en sorgens dag klædt i sort i Italien, faktisk er det også den dag, hvor unge mænd forventes at fri til deres udkårne, hvorfor Fave dei Morti ofte indgår i en pakke med en forlovelsesring.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve