In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Her på sensommeren kan du begynde at glæde dig til de mange oplevelser, som Italien kan byde på, når badeferiesæsonen er overstået. Besøg fx en af de mange særprægede middelalderbyer, hvor kun ganske få turister har sat deres fod. Husk du kan printe nyhedsbrevet ud og nyde det efter fyraften. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_819
Højsæsonen er ved at være ved vejs ende og In-Italia bruger traditionen tro efteråret på at gennemføre inspektionsrejser til alle dele af Italien.
Newsletter_849
Vores nye fotokonkurrence har fået mange ferieglade Italiens-elskere op af sofaen. Vi har modtaget mange gode billeder fra vidunderlige ferier i Italien.
Newsletter_821
Margueritrute, det Blå Flag og Smiley-ordninger. De vejledende klassificeringer vinder mere og mere indpas i dagens samfund, hvor det handler om brugervenlighed og gennemskuelighed for forbrugeren. Og Italien er ingen undtagelse.
Newsletter_822
Lejligheder i smukke omgivelser, hvor velvære, nydelse og tid til fordybelse er i højsædet – dog uden at Gardasøen er mere end en lille køretur væk.
Newsletter_823
I denne måned tager vi dig med til den smukke by med de mange facetter – nemlig Alghero på Sardiniens vestkyst. Her kan man nyde havet og dets lange sandstrande, det store havneområde og restauranterne. Dette gør Alghero til et interessant feriemål for både børnefamilier, og dem som ønsker at kombinere en ferie ved havet med en by, der har rigtig meget at byde på.
Newsletter_824
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om et skandinavisktalende folkeslag i Alperne, om italienernes handelsvaner på internettet og om skovrydning i Trentino.
Newsletter_825
Denne opskrift er en ny udgave af en gammel kending. Og gammel kending betyder som så ofte med italienske opskrifter, at der findes utallige forskellige variationer. I Italien serverer man fyldte svampe med fyld lavet på svampestokkene, med kødfyld fra gris eller okse, med grøntsagsfyld eller med eksempelvis blandede oste. Denne version er dermed blot én blandt mange og knytter sig mere til en årstid end til en region.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve