In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

August er lig med hånd i hånd i den syvende himmel. In-Italia giver gode idéer til frierier, romantiske eventyr og klassiske bryllupsrejser. Husk du kan printe nyhedsbrevet ud og nyde det på stranden. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_790
Nordboernes rejsemønster og feriepræferencer ændrer sig hele tiden. Dette års nye store hit er Nationalparken Cinque Terre i regionen Ligurien på Den Italienske Riviera.
Newsletter_817
Vi vil også gerne have glæde af jeres bedste feriebilleder. Derfor udlodder vi hver måned en flot kuffert fra Samsonite med In-Italis logo på
Newsletter_786
Romantikkens hoveddestination er uden diskussion Italien, hvad enten du vil fri til kvinden i dit liv (og IKKE vil høre et nej) eller allerede er blevet gift og vil have en bryllupsrejse med garanti for romance. Se vores mange gode forslag til en ferie med romantikken i højsædet.
Newsletter_777
Terrazza Ibernesi – historien om den perfekt uperfekte lejlighed i verdens mest håbløse men vidunderlige by.
Newsletter_778
Midt mellem de velbesøgte byer Amalfi og Maiori finder man det, som så mange søger, men sjældent finder: et updaget lille fiskerleje, hvor livet går sin stille og rolige gang, og hvor man på gaden hurtigt bliver dus med lokalbefolkningen.
Newsletter_782
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om Aostadalens hele 130 slotte og borgruiner, om de få bogstaver i det italienske alfabet og om ateistiske reklamer i det offentlige rum i Genova.
Newsletter_784
Opskriftens oprindelse fortaber sig i Toscanas stjerneklare nætter, men den er uden tvivl opstået af den samme sunde fornuft, som ligger bag Panzanella og andre opskrifter, der finder anvendelse for daggammelt brød.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve