In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Juli måned byder på et sug i maven, når vi tager dig med til Syditaliens dragende vulkaner. Oplev et helt andeles landskab, som er et eldorado for geologer, botanikere, naturelskere og eventyrere. Husk du kan printe nyhedsbrevet ud og nyde det i familiens sommerhus. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_757
På www.in-italia.dk kan du nu se en samlet liste over mulighederne for en Italiensferie med rabat.
Newsletter_758
Syditalien er rig på aktive vulkaner, udslukte vulkaner, grønttapetserede vulkaner og sneklædte vulkaner. De sydende og rumlende fænomener er lunefulde og indgyder ærefrygt. Lokalbefolkningerne har lært at leve med de altdominerende naturkræfter, og vulkansultne rejsende fra hele verden opsøger disse særprægede naturfænomener for at vandre, fotografere, sætte sig selv på en manddomsprøve, vise sine børn noget enestående eller bare prøve en anderledes ferie.
Newsletter_759
I ”Månedes bolig” checker vi ind på en usædvanlig indkvarteringsmulighed midt i Le Marches grønne landskab, hvor middelalderlighed og modernitet synes at gå op i en højere enhed. Her føler man sig som en del af et mindre italiensk landsbysamfund i denne 1300-tals slotsfæstning.
Newsletter_760
I den sydøstlige del af Piemonte ligger distriktet Langhe, som er sammensat af tre områder; Langhe, Roero og Monferrato. Området er især kendt for sin verdensberømte vinproduktion og de gastronomiske herligheder, man kan opleve her i rig mængde. Men det er ikke bare vin og mad, som karakteriserer området, der bydes også på kulturelle oplevelser og oplevelser for mere barnlige sjæle.
Newsletter_761
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om alle de italienske ord vi bruger i hverdagen, om verdens eneste gastronomiske universitet og om Italiens fire kasinoer.
Newsletter_762
Mange vil hævde, at denne simple og velsmagende ret oprindeligt stammer fra Emilia-Romagna, men Milinciani alla Parmigiana er en gammel siciliansk opskrift, som tilberedes med solmodne violette auberginer og sødmefulde tomater. Retten optræder i forskellige skikkelser og kaldes tit bare Parmigiana di melanzane eller Melanzane alla parmigiana.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve