In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Her i juni går vi til bords med friske grøntsager og italienske kostråd. Se hvordan italienerne lever det sunde liv og holder livstilssygdommene tre skridt fra livet. Husk du kan printe nyhedsbrevet ud og nyde det på årets første strandtur. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_731
Nu bliver det endnu nemmere at komme til Italien. In-Italia tilbyder nu færgebilletter til Tyskland, så du kan samle dine bestillinger ét sted og kan spare på kræfterne til du er fremme på dit feriemål.
Newsletter_732
Det er efterhånden en velkendt talemåde, at man bliver, hvad man spiser! Med det in mente overrasker det vel ikke, når vi fortæller, at italienerne med deres velsmagende køkken er en af de befolkningsgrupper i verden, der lever længst og får færrest livsstilssygdomme. Vi vil i denne måneds tema præsentere, hvad denne vidunderkost, italienerne lever af, består af og hvorfor den er så meget bedre for helbredet end vores elskede kartofler med stegt flæsk og persillesovs tilsyneladende er.
Newsletter_733
In-Italia har opdaget en tidssvarende og eksklusiv udgave af Sommer i Tyrol. Velkommen til de italienske Alper.
Newsletter_734
Besøg tidslommen Bard og oplev et Italien, som du slet ikke troede eksisterede. Den historiske scenografi gør det nemt at tænke sig tilbage til Middelalderen.
Newsletter_735
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om verdens dyreste olivenolie, om konsekvensen ved at gå rundt med bar overkrop i Rom og om omkostningerne ved ikke at kunne holde sig i Venedig.
Newsletter_736
Panzanella er endnu en af de meget omdiskuterede italienske anretninger, hvor hver en mamma har sit bud på, hvorledes den EGENTLIG skal laves. Oprindeligt er det en toscansk salat, der lagde op til, at man fik anvendt det daggamle brød. Med tiden er denne skik blevet udviklet fra at være en mættende og billig servering i almuekøkkenet til at optræde på moderne menukort.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve