In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

O, den skønne skønne maj. I denne måned fylder In-Italia 10 år. Vi fejrer fødselsdagen med vinsmagning til halv pris og viser i månedens tema vej til de store vindistrikter i Italien og giver gode fif. Husk du kan printe nyhedsbrevet ud og læse det i kolonihaven eller et andet fredfyldt sted. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_720
Her i maj kan vi med stolt røst meddele, at vi nu i 10 år har sendt over 200.000 skandinaver til Italien efter bølgende vinmarker, forrevne klippekyster, lange sandstrande, stemningsfulde kulturbyer, sødme og sommersol. 10 års jubilæet fejrer vi ved at tilbyde dig vinsmagning i Italien til halv pris. Du skal nemlig også mærke til jubilæet.
Newsletter_708
Oplev suset fra scenen, entusiasmen fra publikum og fornøjelsen ved et udendørsarrangement. Vi tilbyder nu opera i romerske arenaer under åben himmel og i de store operahuse i Italien.
Newsletter_709
Italien er verdens største vinproducent! Som samtaleemne må både fodbold, pasta og mode se sig overtrumfet af vin, som for Italienerne er indbegrebet af historie, kultur og god smag. Vin er altid på italienernes læber.
Newsletter_710
Mange søger det autentiske, når de rejser. Omgivelserne og lokalsamfundet skal helst være ægte og originale – det giver nemlig en fornemmelse af at komme ind under huden på fremmede kulturer og ikke mindst en indsigt i de selvsamme kulturer.
Newsletter_711
Rimini, Riccione, Cesenatico – den centralitalienske Adriaterhavskyst er, på godt og ondt, kendt for dens brede sandstrande, menneskemylderet, nattelivet. De færreste skandinaver ved, at der, midt i dette virvar af barer, diskoteker og turistmasser, findes en lille, eksklusiv perle ved navn Cervia - Milano Marittima.
Newsletter_712
Her bringer vi finurligheder fra og om Italien. Denne gang fortæller vi om, at der tales italiensk på toppen af Mount Everest, om sengen, der redder sig selv og endelig om Boat & Breakfast i havnebyen Genova.
Newsletter_713
Romerne elsker frittata, og denne udgave skulle virke som et afrodisiak takket være mynten. Mynten medvirker desuden til at gøre omeletten enkel og frisk i smagen. Nogle går meget op i deres æg, og derfor kan vi her præcisere, at en frittata adskiller sig fra den franske omelet ved at være bagt på begge sider og ikke foldet, som den franske version.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve