In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Velkommen til april og til et frisk nyhedsbrev med vinsmagning, utraditionel storbyferie og påskekager. Husk du kan printe nyhedsbrevet ud og nyde det i haven under forårets første solstråler ved påskeliljebedet. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_684
Hvem drømmer ikke om at fuldende en vellykket ferie til et af Italiens utallige vindistrikter med smagen af en god drue på tungen? Nu er det muligt at bestille en vinsmagning i Italiens bedste vindistrikter.
Newsletter_685
Vi kan alle have brug for en pause fra hverdagens trummerum og jag. Denne pause ender ofte med at være en forlænget weekend og gerne til en af de sædvanlige europæiske storbyer. Vi kigger i dette tema nærmere på ferie i tre utraditionelle storbyer i Italien.
Newsletter_686
Månedens bolig, som er rejsen til Italien værd i sig selv, ligger i denne måned i Lazio blot 100 km fra Rom og er et sjældent set landsted med naturscenarier, albuerum og en kæmpe swimmingpool.
Newsletter_687
Drømmer du om sydens dragende middelhavsvegetation og varme i køreafstand fra Danmark? Så tag til Elba ud for Toscanas kyst og oplev dette frodige øparadis, hvor drømmen om at tilbagelægge en ferie, der kombinerer det aktive med det afslappende, ligger for dine fødder.
Newsletter_688
Her bringer vi finurligheder fra og om Italien. Denne gang fortæller vi om borgere i Piemonte, som har flyttet solen, om italienske babyers bizarre madvaner og endelig om italienernes traditioner for rødt undertøj og gamle møbler omkring Nytår.
Newsletter_689
Colomba Pasquale minder om julekagen Pandoro og Panettone i en noget luftigere og smagsfuld variant, og er en gærkage, der har form som en due (deraf navnet Colomba); et navn der naturligvis ofte indbyder til vittige pædagogiske kommentarer om, hvor hurtigt kagen flyver ind i munden på de mindste i familien…

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve