In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Denne gang ser vi nærmere på Italiens landskabs historiske grundpille, oliventræet, og olivenolien, som er det italienske køkkens grundingrediens. Du kan printe nyhedsbrevet ud og nyde det under forårets første solstråle. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_652
Vi har sammensat rejseruter og ferieforslag til de eventyrlystne og til dem, som søger nye sider af Italien. Prøv fx vores vinrute eller besøg Italiens mest særprægede byer.
Newsletter_653
Olivenolien og oliventræet er forbundet med historier, køkkentips, kvalitetssikringer, landskabsoplevelser, religion og ikke mindst Italien. Vi går bag om olien og træet.
Newsletter_654
Tænk engang, at min mand og jeg kan holde hele fire dages forårsferie i så smagfuld en lejlighed for bare 500 kr. pr. nat. – og så endda med stor have, mageløs udsigt til Ortasøen – og kun 47 km fra Malpensa Lufthavn i Milano! Jeg fornemmer allerede duften af herskabelighed, frisk bjergluft og billige flybilletter!
Newsletter_655
Amalfikysten er allermest kendt for citroner, fabelagtige udsigter og byerne Amalfi, Positano og Wagners Ravello. Men midt i denne herlighed gemmer sig en uspoleret lille perle, nemlig byen Minori.
Newsletter_675
Her bringer vi finurligheder fra og om Italien. Denne gang fortæller vi om den norditalienske by Palmanova, der har form som en nikantet stjerne, om borgerne i fiskerlejet Peschici, som blev lottomillionærer og endelig om Italiens første 7-stjernede hotel, som ligger ved Milanos domkirke.
Newsletter_657
Retten har taget navn efter den prominente og magtfulde florentinske familie Medici, der i Renæssancen hævede sig til den rigeste familie i Europa først ved tekstilhandel og siden bankvirksomhed. Retten er sandsynligvis opkaldt efter familien, fordi den er rig og overdådig som de var. Medici-familiens storhedstid toppede i 1400-tallet og i 1737 uddøde det mandlige spor i familien med Gian Gastone de’ Medici (1671 – 1737).

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve