In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Her i februar tager vi det praktiske fodtøj på og tager dig med til et forgrenet net af vandreruter i hele Italien. Husk at du kan printe nyhedsbrevet ud og læse det, mens du varmer dig ved kaminen. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_624
Vidste du, at Goudas afbestillingsforsikring dækker, hvis du bliver arbejdsløs?
Newsletter_631
Er betegnelsen ”Støvlelandet” mon kun relateret til landets form eller kan der ligge mere bag? I denne måneds tema tager vi vandrestøvlerne på og oplever Italien til fods.
Newsletter_626
Familien Brandstrup fra Kalundborg består af Susanne og Preben med børnene Cecilie og Mathias. De vil gerne til Italien til sommer, men kan ikke helt blive enige om, hvor de skal hen og hvad de skal lave, da de alle har forskellige interesser. Kan In-Italia knække nøden?
Newsletter_628
Navnet på fiskerlejet Manarola i Le Cinque Terre Nationalpark føles helt onomatopoietisk – hvilket betyder et lydmalende ord, som får én til at visualisere byen blot ved at smage på navnet. Vi besøger Manarola, som er en sand sanselegeplads.
Newsletter_634
Det italienske samfund giver stof til eftertanke og overrasker ofte på den ene eller anden måde med bemærkelsesværdige anekdoter og beretninger. Denne gang fortæller vi om regionen Marche, som investerer i Kina, om fængslende arkitektur i Italien og om italienske Tocai-vine, som ikke må hedde Tocai.
Newsletter_635
Selv om Casanova skrev sine ’Memories’ på fransk, forblev han tro mod den kultur og uafhængige ånd, som er karakteristisk for historien i Venedig. Casanova ses som en fantastisk elsker og en utrættelig rejsende, en litterær mand og opmærksom betragter af det omgivende samfund. Han ved at en kærlighedssymfoni begynder med en ’ouverture’ ved bordet. Dette er en af de klassiske venetianske retter, som Casanova muligvis har serveret under sådan en ’ouverture’.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve