In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Vi skyder det nye år ind med sommerferiedrømme midt i en kold og mørk tid. Vi ser nærmere på børnevenlige og forældrevenlige ferieboliger og kommer med anbefalinger og tips til Italiensferien. Du kan printe nyhedsbrevet ud og nyde det ved pejsen. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_618
Flyselskabet Cimber har overtaget nogle af Sterlings forhenværende europæiske destinationer og lancerer her i 2009 nye direkte ruter til Italien fra både København og Billund.
Newsletter_592
Børn elsker Italien. Syd, sol, sommer, sand og samvær er alle ord, som klinger godt i ethvert barneøre. Men hvem skal have lov at bestemme farten og stille krav til stedet. Vi kigger på Italiensferier, der både er forældre- og børnevenlige.
Newsletter_593
Vi tager med Frederik på 7 år på ferie i Italien. Han bor sammen med mor og far på et feriecenter i Bibione Lido del Sole i Norditalien og får sig en ferieoplevelse med leg, pjat og pjank, han sent vil glemme.
Newsletter_594
Den skønne renæssanceby Urbino kan med sit atmosfærefyldte historiske centrum, der er optaget på UNESCOs verdensarvliste, charmere enhver turist. Her er indtil flere seværdigheder at give sig i kast med og snart kommer der nye steder på In-Italias program, der ligger i kort køreafstand fra byen og så alligevel i grønne omgivelser i det smukke landskab, som Marche-regionen gemmer på.
Newsletter_595
Vi bringer små anekdoter og interessante statistikker fra Italien – denne gang om Roms høje kreditværdighed, om slangefestival i Abruzzo og endelig lidt statistik om italienernes færdselsadfærd.
Newsletter_596
Fænomenet Crostini stammer fra dengang, Italien primært ernærede sig ved landbrug og hvor man måtte udnytte alle sine ressourcer for at mætte familien. Dengang var brødet ugegammelt og måtte dyppes i suppe, for at man kunne bide skorpen over – i dag anvender man oftere blot daggammelt brød.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve