In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Denne gang tager vi dig med rundt til de italienske outlets, hvor du finder sidste års designertøj til favørpris. Bemærk at nyhedsbrevet kan printes ud og nydes i fred og ro. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_572
Det kan betale sig at undersøge markedet grundigt, inden du bestiller flybilletter til Italien. Vidste du fx, at fra Hamborg flyver flere lavprisselskaber direkte til adskillige syditalienske destinationer?
Newsletter_574
Kunne du også godt tænke dig at gå iklædt catwalkens store navne, men synes det er for vanvittigt at smide flere tusinde kroner efter en enkelt bluse. Har du samtidig fantasien til at skabe din egen stil, selvom det er med sidste års modetøj, så er outlets måske lige noget for dig.
Newsletter_575
Selv når man ankommer i ly af mørket, så fornemmer man herskabeligheden på Tenuta di Pieve a Celle, og det er uundgåeligt at afvise varmen og den kunstneriske ånd, der strømmer én i møde, når man træder ind i det smukke opholdsrum på gården. En fornemmelse, der følger én på familiens alle fem værelser.
Newsletter_576
Besøg Alba midt i Piemonte – hovedbyen i vinens Mekka – Langhe-området, som er drysset med hvid trøffel og sødet med Nutella.
Newsletter_577
Her fortæller vi små bemærkelsesværdige anekdoter fra den italienske hverdag. Denne gang kan du læse om, hvorfor Piemonte hedder Piemonte, hvorfor man i Italien stiller en vandflaske på sit trappetrin og endelig om Berlusconis planer for Beckham-familien.
Newsletter_578
Panforte er en klassisk toscansk specialitet fra Siena, der efter sigende stammer tilbage fra 1200-tallet, hvor det blev kaldt Panpepato på grund af den store mængde peber og andre krydderier, der kom i dejen. En nyere version af Panpepato (også kaldet Panforte Nero) er Panforte Bianco opkaldt efter en italiensk dronning. Som en lille julegave bringer vi denne gang to juleopskrifter. Den anden er Pinoccate fra Perugia – pinjekernekarameller.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve