In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

I dette nummer af nyhedsbrevet klæder vi os ud og tager til karneval rundt omkring i Italien. Vi ser nærmere på traditionerne, og på hvordan de varierer fra region til region. Nyhedsbrevet kan printes ud og nydes hvor som helst. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_558
Den personlige kontakt og vejledning er vigtig for at finde frem til det rette hotel, lejlighed eller vingård, som vil give jer de bedste ferieminder med hjem. Derfor har vi portrætteret In-Italias mange kønne ansigter på vores hjemmeside.
Newsletter_677
I denne måned byder vi vore læsere bag roberne og rytmerne, der farvelægger de italienske karnevaller. Karnevallet er oprindeligt tæt knyttet til fasten op til Påske. Det kom til at stå som en kontrast til den åndelige og kropslige renselse, der skulle foregå i fasten og udviklede sig derfor til en lystig udfoldelse, hvor der blev brugt mange kræfter på at iscenesætte festen. Hvor vi i Norden nøjes med at fejre fastelavn i en uges tid, er det normalt, at man i Italien begynder karnevalsperioden allerede i slutningen af december og fortsætter frem til februar.
Newsletter_549
Hvorfor skal rejsen til og fra feriestedet i Italien være præget af halvbeskidte og sjælsforladte motorvejshoteller, når skønne Hotel Villa Madruzzo i Norditalien blot ligger få km fra motorvejen i udkanten af den seværdige historiske by Trento?
Newsletter_550
Besøg Sabaudia syd for Rom – en ung by i naturskønne omgivelser, der så dagens lys for første gang i 1934 under fascismens storhedstid.
Newsletter_551
Hav parløren klar, når du tager til Italien. Ellers får du svært ved at gøre dig forståelig. Engelskkundskaber er nemlig ikke hvermandseje.
Newsletter_552
Her bringer vi små korte tekster, der kan få dig til at spidse ører: Italiens korteste vej er fem meter, i Lucca får man en bøde for at fodre duerne og Italiens universiteter klarer sig dårligt på den internationale top 100-liste.
Newsletter_570
’Fritto misto’ er en klassiker på menukortet i Marche, hvorfor man ikke burde snyde sig selv for at afprøve denne sprøde og knasende snack med oliven, grøntsager og til tider også kødstykker. Se denne måneds opskrift for, hvordan du selv fremtryller en ægte specialitet fra Marche-regionen.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve