In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

I dette nummer af nyhedsbrevet har vi undersøgt den italienske konditortradition, med hvad det indebærer af råvarer, regionsforskelle og skikke. Du skal være velkommen til at printe nyhedsbrevet ud og nyde det i ro og mag. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_543
In-Italias nyhedsbrev fylder 1 år. 12 gange har vi leveret nyheder, inspiration til Italiensferien, temaer, artikler, opskrifter og anbefalinger og vil gøre det mange gange endnu.
Newsletter_526
Vi vil i denne måneds tema komme nærmere ind på alle de smukke kager, som pryder de italienske konditorvinduer i de såkaldte pasticcerie: Lader du dig selv og andre forkæle fra tid til anden med en skøn kage, så læs med her og bliv klogere på, hvordan og hvornår man forkæler hinanden i Italien.
Newsletter_520
Denne ejendommelige villa uden for Rom er perfekt til vores skandinaviske kunder. En lang række faciliteter, fortrin og bekvemmeligheder gør den ideel til den kræsne feriegæst.
Newsletter_539
Lucca ejer sin helt egen karakter, der adskiller den fra de andre toscanske byer. Vi bringer en artikel af vores Lucca-kyndige medarbejder Lino Vogt.
Newsletter_528
Italienerne er formidable til indgå de såkaldte compromessi – kompromiser for at opnå fred eller deres vilje. Det er en del af den italienske kultur og tradition. Og det har reddet deres skind flere gange.
Newsletter_527
Her bringer vi små korte tekster, der kan få dig til at spidse ører: På Sicilien kan man købe et hus for en euro? Italiens premierminister Silvio Berlusconi forsøder sin politiske karriere ved at komponere romantiske sange? Og så ligger et stykke af Italien i Schweiz!
Newsletter_519
Oprindeligt en fransk delikatesse, i dag en klassisk smagsvariant på italienske isbarer. Hos nogle isproducenter består Tartufo af en flødeis med frugt (eksempelvis kirsebær) eller med nødder i midten, overtrukket eller delikat blandet med chokolade. Tartufo kan også, som i dette tilfælde, være små delikate trøffelkugler, der serveres som dessert eller herhjemme måske som det søde til kaffen.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve