In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

I dette nummer af nyhedsbrevet har vi undersøgt, hvilke kendte danskere der gennem tiderne har boet, opholdt sig, rejst eller på anden måde ladet sig inspirere af Italien. Du skal være velkommen til at printe nyhedsbrevet ud og nyde det i ro og mag. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_502
Hos In-Italia kan vi tilbyde vores kunder mere end 1800 hoteller og ferieboliger at vælge imellem. Men hvor kommer alle de skønne vingårde, centrale storbylejligheder og smagfulde boutique-hoteller egentlig fra?
Newsletter_477
Denne gang ser vi på, hvilke italienske byer som fra tid til anden har haft den ære at huse store danske personligheder inden for kunstens, mediernes og sportens verden. Følg deres fodspor rundt i Italien.
Newsletter_478
Ca. 70 kilometer nordvest for Venedig i et turistfattigt område ligger Maso di Villa, som leder tankerne hen på den franske impressionist Monet og hans berømte malerier med åkander.
Newsletter_501
Rom er inddelt i mange forskellige kvarterer med usynlige grænser. Det ældste og måske mest spændende, men samtidig også et af de mest ukendte, er Monti-kvarteret, som ligger mellem Quirinalet, Colosseum, San Giovanni in Laterano og Santa Maria Maggiore.
Newsletter_479
Antikkens romere, renæssancens digter Petrarca og nutidens italienere har noget til fælles: Forfængeligheden. Vi forklarer, hvorfor dette karaktertræk er en dyd syd for Alperne.
Newsletter_499
Her bringer vi små korte tekster, der kan få dig til at spidse ører: Løgnere fik faktisk kappet hånden af ved ”La Bocca della Verità”; over halvdelen af storbyitalienerne drømmer om at flytte; og så er byen Monterrosso ved Cinque Terre kåret som Europas bedste kystby at feriere ved.
Newsletter_481
Sicilianerne elsker at anvende appelsiner og citroner i deres salater, og de nyder at spise dem salte frem for søde. Men de har også et fortrin på Sicilien, som vi ikke kan gøre efter: Her vokser citroner og appelsiner med en velsmagende skal, hvor selv det hvide smager behageligt. I Norden må vi nøjes med at anvende frugtkødet.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve