In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Sommeren er på sit højeste og de fleste er allerede parate til at forberede det næste ferieeventyr. Hent italiensk inspiration fra nord til syd og øst til vest, vi har by & land, hav & sø, mad & vin. Læs også i dette nummer om marmoren fra Carrara. Du kan printe nyhedsbrevet ud og læse det, når det passer dig. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_468
Selv når In-Italias medarbejdere fra tid til anden holder lidt velfortjent ferie, kan vi ikke holde fingrene fra Italien. Find ud af, hvilken type ferie og hvilke områder, der særligt tiltaler os hver især – og få et par gode rejsefif.
Newsletter_455
Denne gang sætter vi marmor og dets anvendelsesmuligheder under luppen i månedens tema. Marmor benyttes ikke kun til kunstfærdige statuer og gulvbelægning i adelige hjem. Den hårde og kolde stenart har betydet meget for Italien, ikke mindst for marmorbyen Carrara i det nordlige Toscana.
Newsletter_452
Fjerntliggende forkælelse er Hotel Cortese i en nøddeskal: dette nye og stilfulde hotel ligger praktisk taget helt derude, hvor turisten aldrig har sat sin fod.
Newsletter_450
Alberobello i Italiens eksotiske hæl, Apulien, synes som en drømmeagtig by med sin finurlige byggestil og vidunderlige stemning.
Newsletter_457
Skal du til bords hos en italiensk familie, er det godt at have en god appetit, en ukræsen attitude og en stor portion tålmodighed. Så overlever du nemmere det italienske frokostbord.
Newsletter_451
Her bringer vi små korte tekster, der kan få dig til at spidse ører: Nu er det blevet forbudt at fodre duerne på San Marco pladsen i Venedig; Milano bliver værtsby for EXPO i 2015; og så kan man få cappuccino og espresso på dåse.
Newsletter_458
På Sicilien kender alle - børn som voksne - denne simple, men velsmagende pastaret.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve