In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Her i sommerudgaven af nyhedsbrevet vil du mærke et sus af luksus. Luksus er lig med forkælelse i lange baner og mentale aftrædelsesrum. Print eventuelt nyhedsbrevet og lad dig indhylle i kvalitet og god smag. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_420
Rejsekonsulenterne hos In-Italia har igen foretaget rejser til vores alle sammens yndlingsdestination Italien for at højne kendskabet til produkter og destinationer.
Newsletter_421
Drømmer vi ikke alle sammen om at stikke af med kæresten eller ægtefællen et par dage i det lune efterår til underskønne Italien og sætte livskvaliteten og selvforkælelsen i højsædet? Vi giver et bud på en ferie i sus og dus, hvor man gerne må stille lidt højere krav til det hele.
Newsletter_422
Hvis I drømmer om at være prins og prinsesse på jeres eget slot – eller bare det nærmeste, man kommer det i vore dage, så skal I unde jer selv et romantisk ophold på Castello di Spaltenna i Gaiole in Chianti, Toscana.
Newsletter_423
Capo = hoved. Vaticano = Vatikanet. Nej, her er bestemt ikke tale om Vatikanets hovedsæde, men snarere en afrodisisk og utæmmet udgave af paradis, hvor kardinaler og munke er skiftet ud til fordel for solbadende børnefamilier på lange sandstrande og kulturinteresserede par slentrende rundt hånd i hånd i smalle stræder og gader.
Newsletter_445
Når det italienske landshold – Gli Azzurri – er på grønsværen, kommer de store følelser frem hos italienerne. Og når de vinder en kamp, har glæden ingen grænser.
Newsletter_424
Her bringer vi små korte tekster, der kan få dig til at spidse ører: Fx har man fundet et Dinosaur-æg i Trentino; Det skæve tårn i Pisa er ikke længere i fare og kan holde i 300 år; der er ingen risiko for at kede sig i Italien i sommer, hvor 1.200 festivaler over hele landet vil underholde med blandt andet musik, dans og teater.
Newsletter_448
Risottoen stammer oprindeligt fra Veneto-regionen – hvilket også tydeligt ses, hvis man besøger Venedig, hvor den findes i hundredvis af varianter. Her er én af dem.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve