In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Denne gang tager vi dig med til det uopdagede Norditalien: lillebroren blandt de norditalienske søer, Ortasøen i Piemonte, er en sand søperle – et kulturelt og naturskønt område, som vil forføre, forbløffe, forblænde og forbavse.

Nyhedsbrevet kan også nydes i printet udgave under åben himmel. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_395
Rejsekonsulenterne hos In-Italia har i de forgange måneder foretaget adskillelige rejser til vores alle sammens yndlingsdestination Italien for at højne kendskabet til produkter og destinationer.
Newsletter_396
I Nordvestitalien, tæt på Malpensa Lufthavn (Milano), ligger den underskønne Ortasø. Området er overset og stort set ukendt på internationalt niveau, og man føler sig derfor hensat til en tid, hvor masseturismen endnu ikke var begyndt. Her venter natur og kultur.
Newsletter_397
Mange går rundt med en indre drøm om at holde ferie i en charmerende italiensk landsby med panoramisk udsigt uden at vælte budgettet. Det kan lade sig gøre på Hotel Eremo Gaudio i Varenna ved Comosøen.
Newsletter_398
Ca. 1 times kørsel nordvest for Venedig finder man det spændende vinområde ”Strada del Prosecco”, som heldigvis indtil videre er en velbevaret hemmelighed for de fleste danskere. Heldigvis – fordi så kan In-Italia endnu engang præsentere én af de mange ukendte perler i Italien.
Newsletter_418
Hos italienerne er følelserne ikke muret inde, men får frit løb. Om så det er glæde, vrede eller sorg. Og man bliver ofte tilskuer til, hvad der for os nordboere ellers hører privatlivet til.
Newsletter_399
Vi bringer små korte tekster, der kan få dig til at spidse ører: Fx hjælper man i Piemonte tudser over vejen i håbet om at redde deres naturlige habitat; i Venedig kan man på det lokale apotek følge med hver gang en indbygger fraflytter byen; Arezzo er den første by i verden til at indlægge ren solenergi under byens gader.
Newsletter_400
I dag er det regionerne Lombardiet, Piemonte og Emilia-Romagna, der er højborgene for grønne asparges i Italien. De smager godt - og så er de særdeles velegnede til at koge suppe på. Se denne lækre udgave af aspargessuppe.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve