In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

I denne måneds nyhedsbrev viser vi dig vejen til Italiens mange strande langs den ca. 7.500 km lange kyststrækning, der omkranser Støvlelandet. Der er mulighed for både at få sand mellem tæerne og slikke sol på opvarmede klipper.

Husk, at du kan printe hele nyhedsbrevet ud og lystlæse det præcis, når det passer dig. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_385
Vi forsøger konstant at forbedre vores site www.in-italia.dk, så det bliver kønnere at se på og nemmere at navigere i. Læs mere om vores nyeste tiltag.
Newsletter_375
Hvordan finder du lige præcis den strand, som dækker dine æstetiske, praktiske, poetiske eller magelige behov? Vi giver dig et overblik over nogle af Italiens mange forskellige strande, hvor du finder alt fra dramatiske klippepartier til lange hvide sandstrande.
Newsletter_372
Dette skønne hotel i udkanten af den historiske by Alba, som er centrum for de verdenskendte piemontesiske vine og den hvide trøffel, sætter en ære i at forkæle sine gæster.
Newsletter_373
Ofte forbinder man Lazio med Rom, men regionen byder på mange flere besøgsmål, bl.a. Sperlonga. Denne vidunderlige lille byperle ligger på et klippefremspring ud til det Tyrrhenske Havs blå bølger i en overkommelig afstand syd for Rom.
Newsletter_376
Italienerne slynger om sig med titler. Og det er en helt videnskab at finde ud af, hvornår man er Des eller dus, eller om man skal kalde samtalepartneren for Dottore eller Signore eller noget helt tredje. Vi forklarer, hvordan det hænger sammen.
Newsletter_377
Vi bringer små korte tekster, der kan få dig til at spidse ører: Fx hjælper vandet i en kilde i Aostadalen mod en række skavanker; de italienske byer er for det meste flere tusinde år gamle, men der findes en håndfuld, som er bygget under Mussolinis diktatur og er under 100 år gamle; og så bevæger vi os til den smukke, oversete by Trieste, hvor nogle af Italiens første caféer opstod.
Newsletter_374
Prøv disse alternative kødboller, som er stærkt vanedannende. De er lige til at gå til og indeholder mange klassiske syditalienske ingredienser.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve