In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Denne gang sætter vi dig i førersædet og klæder dig godt på til en ferie med fart over feltet: besøg et af de mange bilmuseer, tag ud og se italiensk rally og følg færdselsetiketten (eller manglen på samme). Månedens nyhedsbrev vil lade dig forsvinde ind i oplevelsen.

Husk at du kan printe hele nyhedsbrevet og nyde det i bussen på vej hjem fra arbejde eller på en bænk under forårssolens første lune stråler. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_363
Rejsekonsulenterne hos In-Italia har over tid specialiseret sig inden for bestemte ferieformer og geografiske områder. Men hvem er det egentlig, som vejleder dig og giver tips, når du kunne tænke dig at rejse til Norditalien?
Newsletter_336
Italienerne er ikke bare vilde med biler og scootere, de er i det hel taget bare vilde med hestekræfter og motormekanik: det være sig biler, motorcykler, traktorer, motorer, motorvejskørsel, rally og ræs.
Newsletter_331
Når man træder ud på Casa sul Mares skønne terrasse med vue over Adriaterhavet og Polignano a Mares lodrette klipper og hvidkalkede byhuse, så mærker man, hvordan luften pulserer af usædvanlig sødme.
Newsletter_340
Amalfikysten er heldigvis meget andet end chartergæster og endagsturister. Den er også en hel verden af små uspolerede lokalsamfund, der allerede imponerede de berømte Guldaldermalere, lige som hele kysten er gennemskåret af pittoreske vandrestier, som fører til uforglemmelige oplevelser.
Newsletter_359
Italienerne taler med hænderne og er overtroiske. Nogle gange ser det ud som om, der udspilles et teaterstykke, når to italienere taler sammen. Og jo mere sydpå i Italien man kommer, des mere gestikulerer de. Især, når de rammes af overtro. Vi fortæller, hvorfor det forholder sig sådan.
Newsletter_357
Vi bringer små korte tekster, der kan få dig til at spidse ører: Fx kan basilikumplanten meget mere end blot at give smag i maden; nogle italienske øer, hører til det afrikanske kontinent, og så nævner vi alle de italienske lukkedage, så du ved, hvornår du ikke skal tage på shoppetur under din rejse til Italien.
Newsletter_333
Det at være en ung katolsk pige på Sicilien, hvor kønsrollemønstrene er stærk optegnede, er ikke ensbetydende med, at man ikke kan leve et liv som de unge og mere løsslupne danskere. Dette beviser den unge forfatterinde Melissa P. fra Catania på en så grænseoverskridende måde, at vores danske ungdom i sammenligning pludselig synes alt for friseret.
Newsletter_339
Der findes mange versioner af denne delikate og anvendelige sauce, som er en videreudvikling af Bagnet Verd. Den serveres til forskellige retter, særligt hvor kød er omdrejningspunktet for måltidet.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve