In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Denne gang tager vi dig med til Italiens eksotiske region Apulien og har desuden krydret med lidt tips og anbefalinger. Månedens nyhedsbrev vil lade dig forsvinde ind i oplevelsen.

Som noget nyt kan du nu printe hele nyhedsbrevet og nyde det i ro og mag derhjemme i sofaen. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_268
Der er mange måder at bestille din ferie på. Hvis du bestiller hos In-Italia, er der en lang række fordele, så du kan få en vellykket ferie i Italien.
Newsletter_272
Støvlelandets hæl Apulien minder meget om resten af Italien, og alligevel er denne eksotiske region helt anderledes. Det gælder både landskabet, maden og arkitekturen. Lad Apulien udfordre dine sanser.
Newsletter_271
Det nænsomt restaurerede hotel Locanda di San Martino ligger i den forunderlige labyrintiske by Matera, som er hugget ind i klipperne. Hotellet er enestående inden for sin kategori.
Newsletter_255
Sicilien er meget mere end blot hav, dejlige strande, hyggelige fiskelejer, vulkanvandring og Mafiahistorier. Øen har på grund af dens lange historie ikke blot en fantastisk kulturarv, men også en yderst interessant arkitektonisk arv, og især den elegante sicilianske barok fortjener at blive fremhævet.
Newsletter_269
Italien har det højeste antal mobiltelefoner per indbygger. De er med overalt, også i biffen og på den elegante restaurant. Nu ønsker flere italienere mobilfri-zoner. I en anden artikel ser vi på italienerne og deres nationalidentitet. Mange italienerne er utilfredse med deres land og mangler en nationalfølelse. Vi forklarer hvorfor, baseret på viden fra avisartikler, essays og egne oplevelser.
Newsletter_267
Vi bringer små korte tekster, der kan få dig til at spidse ører: om Rom, der er indbegrebet af romantik, øer med samme navn, hvorfor det nationale fodboldhold spiller i lyseblåt og endelig en tekst om de to selvstændige lande, der er omsluttet af Italien.
Newsletter_302
Månedens bog er også filmatiseret, og udspiller sig i storslået landskabelig pragt i den oversete syditalienske region Basilicata.
Newsletter_318
Denne sicilianske pastaret med sardiner er en gammel opskrift, som fiskerne gennem tiderne har overleveret fra far til søn.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve