In-Italias nyhedsbrev

Kære læser,

Tak til alle jer, der kiggede forbi rejsemessen ’Ferie i Forum’ i weekenden. Vi oplevede, at rigtig mange af jer kom forbi og sagde hej og bidrog til at gøre den til en succes, og det er vi rigtig glade for. Vi havde en sjov weekend, og det var skønt at få sat ansigt på nogle af jer. Vi håber, at også I fik noget godt med hjem og så sidder vi som altid klar, hvis I har brug for vores assistance.

Vinteren holder stadig et stille greb i vores lille land, og derfor er det fristende at drømme sig hen til varmere himmelstrøg. Det imødekommer vi denne gang med rabatter, badefif og en skøn lille ’Vidste du at..’ om Verdens 7 vidundere.

God læselyst!
Newsletter_2961
Med det nye år kommer der nye rabatter. Fra januar og frem til omkring påske, er der flere steder gode rabatter at hente i form af ’First Minute’-rabatterne. First-Minute eller Early Bird, som de også kaldes, er rabatter, der tilgodeser dig, der allerede nu kan beslutte dig for, hvor dette års ferie skal gå hen. Du kan se, hvor der er rabatter at hente på det enkelte sted under fanebladet ’Se Prislisten’. Endelig er det i 2015 blevet muligt nogle steder at vælge en ikke-refunderbar-ferie, som igen er en unik mulighed for dig, der allerede nu har besluttet dig for ferietid og -sted, og derfor har det fint med at bestille et såkaldt ikke-refunderbart ophold. Dette ophold vil være billigere end de ophold, hvor du fortsat vil kunne annullere efter de gængse afbestillingsregler hos os.
Newsletter_2965
In-Italias TOP 3 er medarbejdernes mulighed for at give dig vores helt personlige anbefalinger til en foretrukken feriebolig eller et bestemt rejsemål. Vores rejsekonsulent Caroline er ikke altid så glad for de overfyldte badestrande ved kysterne, derfor får du her en Top 3 over gode steder at bade i ferskvand i Italien.
Newsletter_2962
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang beretter vi om de 7 nye vidundere, hvor Italien har et af dem.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve