In-Italias nyhedsbrev

Kære læser,
Godt nytår!

Vi anbefaler at årets nytårsfortsæt har et strejf af sommerstemning. Ja, hvorfor ikke sværge til badeferie til hele familien?

Er du i København, så kig forbi rejsemessen 'Ferie i Forum', der løber af stablen her om nogle dage. Vi er der sammen med Hideaways og står klar til at give jer inspiration til den næste ferie.

Her giver vi dig vores bedste anbefalinger til en badeferie ved Adriaterhavet og tre autentiske og samtidig betalbare vingårde, som vores svenske kollega varmt anbefaler samt en gastronomisk perle fra den nyligt berejste Mamma Luisa.

God læselyst!
Newsletter_2948
Når badeferien går til Norditalien, er du sikker på én ting: Du får lange, brede sandstrande og et skønt forfriskende hav samt masser af sommerleben. Vi tilbyder ferieboliger flere steder langs den nordlige Adriaterhavskyst og anbefaler dig at kigge på den legendariske badeby Lignano i regionen Friuli. Eller hvad med badebyen Caorle med sin historiske og charmerende bykerne og de gode sandstrande og den forunderlige Cavallino på lagunen ud for Venedig? Og så skal vi naturligvis ikke glemme de to store mastodonter: Lido di Jesolo og Bibione. Disse to kendte badebyer på Venetos kyst tiltrækker hver sommer massevis af turister, primært på grund af deres dejlige, brede sandstrande, og mange aktivitetsmuligheder for børn og voksne.
Newsletter_2960
Sæt X i kalenderen den 17. og 18. januar 2015! Her åbnes nemlig dørene til den nye rejsemesse ”Ferie i Forum” i København, hvor der er fokus på de gode rejseoplevelser, både før og under rejsen. In-Italia vil være repræsenteret, ligesom du får mulighed for at hilse på vores nye familiemedlemmer hos rejsebureauet Hideaways. Vi glæder os til, at du kigger forbi mellem kl. 10 og 17 begge dage. 50% rabat på entrébilletten! Det er særligt rejser til udlandet, lokal gastronomi og et væld af kulturelle rejsetilbud, som du vil blive præsenteret for på messen. Som modtager af In-Italias nyhedsbrev har du mulighed for at spare 50% på entrébilletten og komme med indenfor. Klik på linket nedenfor. Du skal benytte denne kode, for at få rabatten: 189666 Konkurrencer og madskole! Måske bliver du den heldige vinder i konkurrencen om det bedste feriefoto? Eller hvad med at læne dig godt tilbage og lade dig inspirere af Mikkel Behas mange eventyr til søs? Du kan også deltage i Timm Vladimirs pop-up madskole og få lidt madglæde med hjem. Du tilmelder dig også madskolen via linket nedenfor og med koden ovenfor. Kom med til ”Ferie i Forum” og smag dig igennem en verden af oplevelser.
Newsletter_2953
In-Italias TOP 3 er medarbejdernes mulighed for at give dig vores helt personlige anbefalinger til en foretrukken feriebolig eller et bestemt rejsemål. Vores svenske kollega Marcus er glad for vingårde, og han deler derfor de mest autentiske og samtidig betalbare med jer læsere her.
Newsletter_2954
Jeg har i år besluttet at besøge nogle af In-Italias mange indbydende feriesteder og indhente nogle af deres egne opskrifter. Derfor skal vi en tur til Pettenasco ved Ortasøen, hvor man altid finder skøn mad, skøn udsigt og skønt værtskab på det lille hotel Il Giardinetto. Hotellet har en helt spektakulær terrasse, der ligger helt ud til søen, og dér får du lyst til at sætte dig og nyde et udsøgt måltid mad og et dejligt glas lokal vin, mens solen danser på toppen af de mikroskopiske bevægelser i vandet.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve