In-Italias nyhedsbrev

Vi har fantastiske nyheder til dig!

Det var kærlighed ved første blik, da vi hos In-Italia besluttede os for at slå pjalterne sammen og fusionere med rejsebureauet Hideaways.

Det er især den personlige service og kærlighed til Italien, der binder os sammen, og som gæst kan du allerede nu drage nytte af familieforøgelsen med bl.a. velkomstrabat og mulighed for at vinde et rejsegavekort.
Newsletter_2946
I anledning af fusionen kan du på Hideaways.dk tage et smugkig på hotellerne, benytte din velkomstrabat på kr. 500,- og deltage i en konkurrence med mulighed for at vinde et rejsegavekort til en værdi af kr. 10.000,-
Hos Hideaways finder du rejser til Italien, men også Frankrig, Spanien, Portugal og Grækenland. Alle ”gemmesteder” (som navnet antyder) er nøje udvalgt efter kriterier som beliggenhed, atmosfære og autencitet. Hideaways’ hoteller, ferieboliger og villaer er desuden indordnet i rejsetemaer som f.eks. mad og vin, bilrundrejser, boutique-hoteller, familieferie og mange flere. Det er et koncept, som er lige i In-Italias ånd.
Newsletter_2947
Foruden mange af de italienske rejsemål, som du allerede i dag finder hos In-Italia, kan vi nu også tilbyde dig rejser med Hideaways til flere lande i Sydeuropa med fly, ophold og eventuel lejebil. Ellers er alt i øvrigt, som det plejer at være. Du vil fortsat møde Caroline, Allan og alle andre hos In-Italia. Forskellen er, at du fremover også kan tale med Marie, Simon og Mikkel, vores nye familiemedlemmer… Og bare rolig; de er mindst lige så passionerede for rejser til Italien, som vi er.
Newsletter_2942

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve