In-Italias nyhedsbrev

I denne måneds nyhedsbrev har vi fokus på den italienske kaffe. Vi sætter italienske kaffetyper under luppen, giver gode råd til kaffebrygning, bringer spøjse kaffefakta fra Italien og anbefaler oplevelsesværdige italienske caféer.

I afsnittet om ”De besynderlige italienere” har vi bevæget os væk fra kaffen og forsøgt at afdække de forskelligheder, der er på danskernes og italienernes forhold til et monarki. Der er også stor forskel på danskernes og italienernes tillid til myndighederne og i den forbindelse kommer vi ind på italienernes familierelationer. Artiklerne bygger på en blanding af personlige erfaringer og research.

I afsnittet ”Vidste du, at…” beskriver vi blandt andet nogle situationer, hvor italienerne gør tingene anderledes end danskerne. Vi bringer også nyttige informationer, tips og anbefalinger til områder, som kan give dig inspiration til din næste rejse til Italien.

Mangler du en bog til de kolde vinteraftener, så er én af de bøger eller film, vi anbefaler, måske noget for dig.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_210
In-Italias medarbejdere har ikke ligget på den lade side i efteråret. De har nemlig rejst Støvlelandet tyndt for at kunne vejlede endnu bedre om vores boliger, rejsemål, strande og udflugtsmuligheder. Og så bliver det nemmere at komme til Italien: Sterling lancerer nye ruter til foråret.
Newsletter_214
Italiensk kaffe er espresso, cappuccino og caffellatte... og så er det meget meget mere. Vi sæ¡tter den verdensomspændende mokka under luppen og anbefaler specielle kaffebarer i Italien.
Newsletter_204
Piemonte er lettilgængelig, hvad enten man ankommer med bil eller fly. Vinregionen med de drømmevækkende landskabsmotiver og spændende middelalderlandsbyer kan tilfredsstille enhver kræsen feriegæsts behov for forkælelse, nydelse og mindeværdige oplevelser. Albergo Castiglione er et godt bud på denne cocktail.
Newsletter_207
Camogli på den Italienske Riviera vil få dig til at bryde ud i et strålende smil. Her finder du charmerende pastelfarvede huse, skønne naturstier og panoramaudsigter, som vil få dig til at tabe både næse og mund.
Newsletter_216
Læs om italienerne, der ikke nærer den store tillid til myndigheder og om italienerne og deres royale forbindelse. Artiklerne bygger blandt andet på personlige oplevelser og viser generelle forskelle på italienere og danskere.
Newsletter_217
Små korte tekster der blandt andet har til formål at skildre danskernes og italienernes indbyrdes forskelligheder.
Newsletter_209
I dette nummer anbefaler vi socialrealistiske film med substans og indhold. Vi anbefaler også to bøger, ”Mit Toscana”, der er skrevet af forfatteren og vinbonden Rie Boberg, hvor hun viser sit Toscana, som hun kender det, herunder kunsten, kulturen og maden, og ”Spisesteder i Rom”, hvor forfatteren Helge Kamp anbefaler 30 forskellige spisesteder i Rom.
Newsletter_218
Er du til de virkelig frodige af slagsen? Tiramisú’en er kaffedesserten, som samtlige italienske regioner hævder at være forfædre til.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve