In-Italias nyhedsbrev

Newsletter_16
Hvis man vil opleve det folkelige liv i Toscana, så er efteråret uden diskussion den bedste årstid. Det er nemlig fra september til november, at snart sagt enhver flække har sin egen fest, hvortil folk kommer langvejs fra.
Newsletter_18
Storbyerne i Italien egner sig godt til en ferie, når sommeren går på hæld, og særligt Rom, der bliver ved med at have milde temperaturer helt ind i december, kan være udgangspunkt for en skøn ferie. Her finder man alt, hvad hjertet kan begære af kulturelle seværdigheder, hyggelige piazzaer, masser af fortovscafeer, restauranter og et væld af markeder og shoppingmuligheder.
Newsletter_15
Måske har nogle fulgt med på DR2, når der torsdag aften lukkes op for den italienske tv-serie Montalbano. Serien foregår på Sicilien med udgangspunkt i øens fascinerende sydøstlige hjørne Monti Iblei, hvor de smukke barokbyer dominerer landskabet som klynger, der kravler ud over de høje klipper, og hvor olivenlunde afveksler med de stedsegrønne johannesbrødtræer.
Newsletter_23
Norditalien forener på fin vis kultur, gastronomi, bjerge, brusende floder og man kan på en uge eller blot få dage nå at opleve mange spændende ting.
Newsletter_17
In-Italia tilbyder igen i år indlogering på mange italienske skidestinationer, og vi hjælper gerne med fly og biludlejning, hvis du ikke kører selv. Der er i hvert fald to gode grunde til at vælge at holde skiferie i Alperne frem for de skandinaviske rejsemål.
Newsletter_33
Øen Elba er et smukt grønt alternativ til det italienske fastland i efteråret til absolut gode priser.
Newsletter_20
In-Italia har de sidste seks år vokset støt og konstant. Vi har de sidste to år udvidet med versioner af hjemmesiden på engelsk, tysk og svensk.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve