In-Italias nyhedsbrev

Kære læser,

Nu er det jul igen, og du er måske lidt småmæt, forhåbentlig glad og ’begavet’ – men måske er du stadig ikke sikker på, hvad der skal ske til foråret eller til sommer, når sindet atter får brug for at lette anker og begive sig ud på eventyr? Det kan vi råde bod på.

Her får du en lille julehåndsrækning i form af en gratis forhåndsreservation og desuden gode anbefalinger til Gardasøen. Måske er du allerede i Italien eller pønser på at tage derned næste jul, for at prøve noget andet end flæskesteg og juletræsdans? Så kan du læse med her, og blive klogere på, hvad du skal forvente dig af julen i Italien.

God læselyst og fortsat rigtig glædelig jul & godt nytår!
Newsletter_2929
Bruger du blandt andet denne skønne juletid på at beslutte sommerens feriedestination? Så skal du bare vide, at hos os kan du forhåndsreservere din kommende feriebolig i 30 dage uden at betale en øre. Du kan altså få det, du peger på, uden at bekymre dig om, hvorvidt der er penge på kontoen lige nu. Vi giver dig en måneds forhåndsreservation, så første rate skal først betales om 30 dage. Så kan du i mellemtiden få meldt ferie, finde flybilletter og få 'ja' fra hele familien, inden I lægger jer fast på en bestemt feriebolig. Det er da en julegave, der er værd at få pakket op med det samme.
Newsletter_2930
In-Italias TOP 3 er medarbejdernes mulighed for at give dig vores helt personlige anbefalinger til en foretrukken feriebolig eller et bestemt rejsemål. Caroline løfter denne gang sløret for hvilke byer, hun foretrækker rundt om den populære feriedestination Gardasøen.
Newsletter_2931
Hvis du forventer at opleve julefrokost, julemand og at danse om juletræet juleaften under din rejse i Italien, så bliver du klogere. For italienerne fejrer slet ikke julen på samme måde, som vi skandinaver.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve