In-Italias nyhedsbrev

Kære læser,

En af julens sange lyder: Det jul, det er cool, og vi syntes den bør fortsætte således: Cool, at tænke på din sommerferie. Og så er det jo oplagt at nyde vores nyhedsbrev, der denne gang kommer forbi den Unesco-udpegede nationalpark Cinque Terre i Ligurien. Et område, som er så betagende, at du bør besøge det mindst én gang i dit liv.

Desuden får du vores dedikerede kontraktforhandler Allans tre foretrukne hoteller i hele Italien og lidt forklarende baggrundsviden om, hvorfor din ferie-pool nogle gange er opstammet. Med andre ord, mange gode grunde til at planlægge sommerens Italiensferie allerede nu.

God læselyst og glædelig jul!
Newsletter_2918
Alle elsker nationalparken Cinque Terre på den Italienske Riviera i Ligurien. Og det er da fuldt forståeligt, for hvor finder du ellers et landskab, hvor Middelhavet folder sig ud til den ene side, de vinklædte bakkedrag rejser sig mod himlen til den anden side og lige i midten kan du selv vandre fra fiskerleje til fiskerleje og nyde hele herligheden? Det kan bestemt ikke undre nogen, at Unesco valgte at optage Cinque Terre på sin verdensarvliste. I Cinque Terre skal du i 2015 heller ikke snydes for nyheder: Vi har nemlig fået nye, lækre ferielejligheder på programmet i mageløse Manarola – de ligger naturligvis midt i byen med havudsigt og enten balkon eller terrasse. Du kan bestille allerede nu – vi er nemlig klar med priserne for 2015 og de efterspurgte perioder og ferieboliger bliver hurtigt udsolgt.
Newsletter_2927
In-Italias TOP 3 er vores mulighed for at give dig vores helt personlige anbefalinger til en foretrukken feriebolig eller et bestemt rejsemål. Her giver vores kontrahent Allan jer sine tre foretrukne hoteller.
Newsletter_2923
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang beretter vi om, hvorfor du nogle gange må nøjes med en opstammet pool.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve