In-Italias nyhedsbrev

Kære læser,
Der er glædelige nyheder for vores Italiens-gæster, for både SAS og Ryanair åbner nye ruter til Støvlelandet fra Danmark for sæsonen 2015. Samtidig har Airberlin og Alitalia indgået samarbejde, der betyder, at du let og bekvemt kommer til stort set alle Syditaliens lufthavne med en mellemlanding. Det åbner jo uanede muligheder for den næste ferie til Italien. Nu er der ingen begrænsning på drømmene.

Derfor giver vi dig Syditalien, Solveigs TOP 3 for en romantisk get-away uden bil og uden børn og endelig en siciliansk pasta-klassiker fra Mamma Luisa.

God læselyst!
Newsletter_2914
Allerede fra januar kan du komme til Palermo, Napoli og Pisa med SAS (fra København), mens Ryanair – der flytter ind i Kastrup Lufthavn i det nye år – tilbyder Milano (Bergamo) lufthavn fra marts måned.
Newsletter_2906
Syditalien er for mange Italiensentusiaster ”det ægte Italien”, det Italien som vi alle drømmer om. Mange byer og landsbyer ligger stadig næsten urørte hen og præges ikke på samme måde af turisme som i Norditalien. Kultur og tradition er stærke ord for befolkningen, som tager imod besøgende med åbne arme både på restauranter og i butikker og ikke mindst på de mange charmerende og stemningsfyldte ferieboligsteder, som findes her. Og med de nye flyruter fra København, er Syditalien lige kommet en tand tættere på.
Newsletter_2917
In-Italias TOP 3 er medarbejdernes mulighed for at give dig vores helt personlige anbefalinger til en foretrukken feriebolig eller et bestemt rejsemål. Her giver vores danske kollega Solveig sine forslag til en romantisk get-away uden børn og uden bil.
Newsletter_2907
Leder du efter en velsmagende, nem hverdagspastaret, der vil vække minder om Italien og din forrige ferie til støvlelandet, så burde denne ret kunne klare opgaven. Pasta, vin og løg – mere skal der grundlæggende ikke til for at lave velsmagende mad i Italien.
Newsletter_2909
I forrige nyhedsbrev udloddede vi fire biografbilletter til vinderen af vores filmkonkurrence om den italienske film Human Capital, og vi modtog 151 rigtige svar.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve