In-Italias nyhedsbrev

Kære læser,

November er kommet – og den er kommet til os med fribilletter til den nye italiensk film Human Capital. Fribilletter, som kan blive dine, hvis du deltager i vores filmkonkurrence!

Vi har desuden samlet en håndfuld gode anbefalinger til dig fra vort program.

Leder du efter vin, pool og udsigt? Vi giver dig vores anbefaling samtidig med at vores velberejste svenske kollega Marcus giver dig sine fif til at bo moderne i gamle rammer med hans TOP 3 over designhoteller i besøgsværdige italienske Middelalderbyer.

God læselyst!
Newsletter_2897
Nogle gange lader det sig faktisk gøre, at få det hele for det halve! Er drømmen om en perfekt ferie et godt sammensurium af gode ferielejligheder på en producerende vingård, hvor der er pool og smuk udsigt, egen restaurant (ca. 4 km derfra), og hvor dagene skal gå med at tage på stranden på skift med udflugter til bjergene samt – prikken over i’et - nogle helt utrolige værter, der kunne deltage i Verdensmesterskaberne i Sødeste-mennesker-på-jorden? Er du samtidig fleksibel i forhold til, hvor du rejser hen, men knap så fleksibel, når drømmen om ’det hele’ skal realiseres, så har vi løsningen til dig. Navnet er Agriturismo l’Uva e le Stelle, som du finder i den lidt mere ukendte region Friuli i Nordøst-Italien, og oven i købet til en pris, der lover meget mindre.
Newsletter_2899
Vi har fået fingrene i fribilletter til den nye italienske filmsucces Human Capital, der har premiere i de danske biografer den 20. november 2014. Deltag i vores filmkonkurrence og billetterne kan blive dine.
Newsletter_2900
In-Italias TOP 3 er medarbejdernes mulighed for at give dig vores helt personlige anbefalinger til en foretrukken feriebolig eller et bestemt rejsemål. Her giver vores svenske kollega Marcus sit besyv med, når du søger efter designhoteller i Middelalderbyerne.
Newsletter_2901
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang får du insiderviden om verdens smukkeste strand, som ligger på Sardinien.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve