In-Italias nyhedsbrev

Kære læser

Vi har besluttet at glæde jer nyhedsbrevslæsere med endnu flere fristende forslag og anbefalinger fra In-Italia, og vil derfor fremadrettet udsende vores nyhedsbrev to gange månedligt og i et endnu lækrere format.
Det betyder, at du hver anden tirsdag kan sidde ved din computer og glæde dig til, at vores nyhedsbrev dumper ind i din brevkasse. Næste gang du hører fra os, er i midten af november.

Med nyhedsbrevet vil du fremover modtage endnu flere gode anbefalinger. Vi vil desuden fortsat give dig medarbejdernes personlige TOP 3 over ferieboliger eller rejsemål, og du vil hver anden gang få den velkendte ’Vidste du at…’ på skift med opskrifter fra vores madskribent Mamma Luisa.

Vi håber, du samtidig vil nyde Nyhedsbrevets nye layout, som vi selv er rigtig glade for.

I dette nyhedsbrev kaster vi vores kærlighed på det skønne klassiske Toscana, hvor det er oplagt at bestille sommervillaen nu, mens de fortsat er ledige. Vores TOP 3 følger den røde tråd til dørs med Linos personlige anbefaling af tre skønne villaer i netop de toscanske bakker.

God læselyst!
Newsletter_2879
Drømmer du og familien om at udleve drømmen om at være herre i eget hus til sommer, så er udbuddet af private villaer i Toscana stort, og vi anbefaler varmt, at du bestiller din villa allerede nu, for de eftertragtede villaer er så småt ved at være udlejede i juli måned 2015.
Newsletter_2890
In-Italias TOP 3 er medarbejdernes mulighed for at give dig vores helt personlige anbefalinger til en foretrukken feriebolig eller et bestemt rejsemål. Denne måned afslører Lino sin liste over favoritvillaer i Toscana.
Newsletter_2883
Denne vinter- eller juledessert har jeg valgt at oversætte med brødbudding, da den fremstår blød som budding, særligt når den er varm. Det er en opskrift, som jeg har fået under et besøg på Villa I Poggioli i Ligurien, hvor de ynder at servere den til morgenmaden på de kølige vinterdage, hvor hele familien samles. I Italien har man for vane at spise en del kager til morgenmaden, hvor den skandinaviske tradition hælder mere mod det salte bord eller morgenmadsprodukter med mælk på.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve