In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Nu, hvor oktober måned blæser ind over os, bringer vi lune historier fra de sydlige himmelstrøg: Læs fx om Davide på Bevione og hans uudtømmelige skaberkraft. Eller sans dig gennem Carolines grænseoverskridende madoplevelser og Mamma Luisas delikate kikærtepandekager. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2871
Nogle vine bliver man ved at nyde, selvom den sidste mundfuld for længst er drukket. Sådan er det både med dråberne og oplevelserne på gården Bevione i hjertet af Piemonte. Her samler Davide og Antonella gæster fra hele verden i en stille hyldest til freden, naturen og Langhe-territoriets mørke rødvine. Dråberne nægter at forlade smagsløgene – og minderne sjælen. Det får stamgæster til at vende utrætteligt tilbage, til en af Italiens mest innovative regioner.
Newsletter_2877
Under ”In-Italias TOP 3” vil en af In-Italias medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. Denne måned fortæller Caroline om sin TOP 3 over grænseoverskridende kulinariske oplevelser.
Newsletter_2875
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om det eksklusive supermarked EATALY.
Newsletter_2865
Le Panelle kaldes også for fritelle di farina di ceci (kikærtemel) og er en meget populær spise på Sicilien, og nok allermest i og omkring Palermo. I den brogede by Palermo ses de ofte som ’street food’, altså nem mad, der sælges fra en gadebod, og her udgør disse florlette pandekager fyldet i en klassisk rund sandwich, hvor brødet mest af alt minder om danske rundstykker med sesamfrø på låget.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve