In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

September måned er i denne omgang spækket med rare sager: Læs fx historien om Dario fra Barbarernes Land på Sardinien. Og så fortæller vi om italienske dyreracer og serverer vildsvin i sur-sødsauce. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2855
I hjertet af Sardiniens gamle 'banditland' rejser der sig et sagnlandskab befolket af myter. En af de mest forbløffende fortællinger handler om Darios og Susannas hotel, der gjorde bankernes undren til skamme og i dag er en unik port til et af Europas smukkeste og mest uspolerede hyrdesamfund.
Newsletter_2851
Under ”In-Italias TOP 3” vil en af In-Italias medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Lino sin TOP 3 over italienske dyreracer.
Newsletter_2853
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om delfiner og hvaler i Norditalien.
Newsletter_2854
I Toscana og særligt i den sydlige del af regionen, kaldet Maremma, er traditionen for jagt udbredt, og derfor findes der også mange opskrifter på vildt. Her er en renæssance-opskrift på vildsvin med sure ingredienser som eddike og søde ingredienser som druer og chokolade.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve