In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

August-udgaven af vores nyhedsbrev er tætpakket med underholdende indlæg om værtinden Guja fra Alperne, fiskerestauranter i Cinque Terre og så kan du lave din egen chokolade-mandelkage. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2837
Hvad gør man, når ens hotel hviler i favnen på et dramatisk landskab? Svaret er Maison Tissiere, der putter sig ind i Valle d'Aostas alpeland på grænsen til Frankrig og Schweiz. Her har 44-årige Guja forvandlet sin fars gamle hyrdehytte til en fredfyldt lomme af ro, hvor kontrasterne mellem evighedssneen og højfjeldsolen udenfor mødes i tyst dialog med hotellets moderne indre.
Newsletter_2831
Under ”In-Italias TOP 3” vil en af In-Italias medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Marcus sin TOP 3 over fiskerestauranter i Cinque Terre.
Newsletter_2832
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om en markant forskel på Sicilien og Sardinien.
Newsletter_2835
Har du også ofte drømt dig væk til det smukke Amalfikysten og den eksotiske ø Capri? Eller har du endda været der denne sommer? Jeg nøjes med at drømme mig til Capri ved duften af denne chokolade-mandelkage.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve