In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Vi fortsætter vores nye indlæg i nyhedsbrevet her i juni: ”Mød ildsjælene bag din ferie”. Vi går tæt på nogle af vores mest trofaste samarbejdspartnere, som har en ganske særlig historie at fortælle dig. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2810
Vores søsterselskab get2know.it har lavet en fordelagtig aftale med Italiens største biludlejningsbureau Maggiore. Prisen er uden overraskelser og du kan hente og aflevere bilen i alle lufthavne i Italien og i de større byer og på mange togstationer over hele landet.
Newsletter_2795
Dybt inde i den lune bugt, der udgør Gardasøens nordligste spids, ligger byen Limone, og skønt citronerne omkranser Hotel Europa her, er det ikke de saftige frugter, der bærer stedets vigtigste magi. Det er det varme værtskab, som søskendeparret Domenico og Sofia møder gæsterne med – den sjæl, der får folk til at vende tilbage, og nye Gardasø-farere til at forelske sig i den lille oase.
Newsletter_2799
Under ”In-Italias TOP 3” vil en af In-Italias medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Louise sin TOP 3 over italienske yndlingsretter.
Newsletter_2800
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om et af Europas ældste træer.
Newsletter_2801
Nu er det igen sæson for de danske blomkålshoveder med deres smukke hvide buketter i deres lysegrønne frakke. Blomkål er en skøn kålspise, der særligt her først på sæsonen kan få mine tænder til at løbe i vand. Jeg har derfor fundet denne opskrift frem på en italiensk gratin med blomkål for at hylde den skandinaviske blomkålssæson.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve