In-Italias nyhedsbrev

Vil man opleve livsglæde, betingelsesløs gæstfrihed og en fantastisk natur, så er Sicilien stedet. Dens charme kan også opleves i de mange klassiske filmperler, der er indspillet på øen. I temaet, som denne gang handler om film, går vi bag kulisserne på Sicilien.

Vi kommer også ind på en række andre historier, som ikke har med film og Sicilien at gøre: sjove, finurlige historier om Trevi-fontænen, der en dag var omgivet af rødt vand, om hvorfor der er så mange fra Midt-Sardinien, der bliver over 100 år. Og endelig ser vi på, hvor populær Nutella egentlig er.
I afsnittet ”Vidste du, at…” beskriver vi blandt andet nogle situationer, hvor du som turist kan opleve, at italienerne gør tingene anderledes end danskerne. Vi bringer også nyttige informationer, tips og anbefalinger til områder, som kan give dig inspiration til din næste rejse til Italien.

Mangler du en bog til de mørke vinteraftener, så er én af de bøger, vi anbefaler, måske noget for dig.
Printervenlig udgave
Newsletter_184
In-Italia er i vækst – så vi udvider medarbejderstaben.
Newsletter_180
Mange italienske filmklassikere har set dagens lys på Sicilien, hvor alle betingelser for uforglemmelige ferieoplevelser er til stede.
Newsletter_173
Rose Garden Palace i Rom er indbegrebet af klassicisme og modernitet. Hotellet har længe befundet sig på fleres favoritliste over de bedste hoteller i Italien.
Newsletter_174
Tremosine ved Gardasøen kaldes med rette Gardasøens balkon på grund af den fantastiske udsigt. Læs mere
Newsletter_194
Sjove og finurlige historier fra Italien. Læs om Trevi-fontænen klædt i rødt, Myten Nutella og øen med de mange 100-årige.
Newsletter_195
Følgende notitser bygger på personlige oplevelser med italienere og har til formål også at vise generelle forskelle på italienere og danskere, og den måde vi lever på.
Newsletter_196
Læs om Cinematekets italienske filmuge, Hanne Blochs ”Mit italienske køkken” og Hans Edvard Nørregård-Nielsens ”Dengang i Italien”.
Newsletter_175
Baccalà mantecato alla veneziana – Ideel som nytårsaftensmenuens festlige appetitvækker!

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve