In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

I denne måned introducerer vi et nyt fast indlæg i nyhedsbrevet: ”Mød ildsjælene bag din ferie”. Vi går tæt på nogle af vores mest trofaste samarbejdspartnere, som både har noget på hjerte og har forstået kunsten at praktisere gæstfrihed. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2793
Hvor Etnas lavasletter møder Nordsiciliens alpeland og havets blinkende blå, ligger hyrdehuset La Collina dei Nebrodi. ”Her er det svært at vide, hvor kroppen slutter og sjælen begynder”, smiler Sergio, og slår hånden ud mod vulkanøerne i det fjerne. Og minsandten: den karismatiske feriebolig og dens ejer er 2 alen af samme, uforglemmelige stykke.
Newsletter_2771
Under ”In-Italias TOP 3” vil en af In-Italias medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Allan sin TOP 3 over helt særligt udvalgte hoteller med sjæl.
Newsletter_2774
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om en bæredygtig forlystelsespark.
Newsletter_2775
Ærtesæsonen nærmer sig og hvad er bedre og mere forårsagtigt end at kombinere de spæde nye grøntsager med en skøn spisefisk? Derfor bringer jeg jer denne forårsmåned opskriften på havtaske med ærtecreme.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve