In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Der er snart påske og derfor tid at få bestilt badeferien, hvis den endnu ikke er i hus. Vi hjælper dig med at finde ud af, om du skal vælge den Italienske Riviera eller den nordlige Adriaterhavskyst.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2741
Måske skal vi bare indrømme det: Feriebudgettet har også en hel del at sige. Det er fint at ønske sig udsigter, standarder og guldrandede faciliteter – men i sidste ende så skal budgettet altså også hænge sammen. Og det gør det i allerhøjeste grad på Residence Paradise på Gargano-halvøen i regionen Apulien ... måske mere end noget andet sted i Italien.
Newsletter_2744
Under ”In-Italias TOP 3” vil en af In-Italias medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Ghita sin TOP 3 over Italiens bedste byer til en forlænget weekend.
Newsletter_2747
Vil du på badeferie i det nordlige Italien og bo nær kysten med gode sandstrande, er der to områder du kan tage til: Rivieraen i Ligurien eller den nordlige Adriaterhavskyst. På begge kyststrækninger finder du alt, hvad der skal til for at opfylde den optimale familieferie. Du får dejlige sandstrande med liggestole og parasoller, boliger med pool, badebyer med restauranter og butikker, underholdning og et væld af sportsaktiviteter både til lands og til vands.
Newsletter_2754
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om kirkeklokkerne, der er kommet på den politiske dagsorden i Italien.
Newsletter_2755
Disse kager er kendt på hele Sardinien, selvom de primært stammer fra og omkring byen Nuoro, der traditionelt set er et fårehyrdeområde beliggende næsten midt på øen. Selvom kagerne i dag er kendt som en traditionel dessert på øen, så var den oprindeligt en symbolsk hovedret, som fårehyrderne fik af deres koner, når de kom hjem fra vandring med fårene, og man havde lavet frisk fåremælksost.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve