In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Vi er trådt ind i marts. Og månedens nyhedsbrev er meget alsidigt denne gang – det byder både på Amalfikysten, indføring i renæssancen og barokken samt en opskrift på abrikostærte. Nederst i mailen kan du printe nyhedsbrevet – med tanke på miljøet.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_2717
En af de mest sagnomspundne og smukkeste destinationer i Italien kan man vel sagtens kalde Amalfikysten, lige syd for Napoli. Og når man endelig har besluttet sig for, at turen denne gang skal gå netop herhen, står overvejelserne efterfølgende i kø. Hvilke er mine behov? Skal jeg bo i en by? På hotel eller i lejlighed? Skal jeg have en bil med? Hvad er mon smartest? Og bliver det mon meget dyrt? Der er heldigvis et ganske enkelt svar på alle dine overvejelser, nemlig Palazzo Vingius!
Newsletter_2720
Under ”In-Italias TOP 3” vil en af In-Italias medarbejdere hver måned afsløre en personlig hitliste med anbefalinger eller fif. I denne måned afslører Allan sin TOP 3 over Italiens måske smukkeste strande.
Newsletter_2722
Når man læser sig frem til, hvad der er værd at se i Italien og ikke mindst i Rom, vil man gentagne gange støde på begreberne renæssance og barok, de to mest betydende kulturelle epoker i Italiens historie. Renæssancen omtales temmelig konsekvent som italiensk kulturs glansperiode, mens barokkens rygte er noget mere blandet. Nu behøver vi heldigvis ikke være dommere, men kan nøjes med at være tilskuere til en fascinerende fortids forskellige udtryksformer. Og som det vil fremgå, er barokken ikke helt så slem som sit rygte.
Newsletter_2727
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om italiensk i Schweiz.
Newsletter_2728
Dette er en rigtig nonna-kage: En klassisk husmoderkage, som findes på mange morgenmads-buffeter og kaffeborde rundt omkring i Italien. Årsagen er enkel: Den er nem at lave, den er skøn i al sin enkelthed og den kan nemt varieres.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve